Hit za kosu s hrpom pozitivnih recenzija: 'Ovaj proizvod je čaroban, zbog njega kosa izgleda puno bolje'

Maska Olaplex No. 3 Hair Perfector hit je na Amazonu, gdje se nalazi među najpopularnijim i najprodavanijim beauty proizvodima.
Vidi originalni članak

Krajem prošle godine, jedan od najprodavanijih proizvoda bila je Olaplexova maska za kosu, kada su je na popis najprodavanijih uvrstili Asos, Cult Beauty i Feel Unique. Osim na ovim web shopovima, maska Olaplex No. 3 Hair Perfector hit je i na Amazonu, gdje se nalazi među najpopularnijim i najprodavanijim beauty proizvodima. 

O ovoj hit maski za kosu pisao je i WhoWhatWear koji kaže kako je maska u posljednjih nekoliko godina ostavila genijalne dojmove na ljubitelje preparata za kosu, a uspjeh ove maske dugo je bio fascinantan jer je jedno vrijeme bila isključivo dostupna online putem, a tek se ponegdje mogla kupiti u fizičkoj trgovini. U međuvremenu, maska za kosu Olaplex No. 3 Hair Perfector kod nas je dostupna u dm-u, gdje 100 ml košta 224,90 kn. 

Za pojam "olaplex" zasiguno ste čuli i ranije, s obzirom na to da je riječ o jednom od salonskih tretmana koji se koristi za jačanje i oporavak obojane kose koji je čini zdravijom i jačom. Pogodan je za sve tipove kose, a Olaplexovi proizvodi mogu se koristiti i u kućnoj radinosti. Asortiman se sastoji od osam proizvoda, označenih brojevima od 0 do 7. Proizvodi br. 1 i br. 2 dostupni su samo u salonima, dok se ostatak proizvoda može kupiti i za kućnu upotrebu. 

Ipak, jedan se proizvod u asortimanu posebno ističe, a to je upravo gore spomenuta maska koja svoju popularnost može zahvaliti odličnim rezultatima. Također, krug obožavateljica ove maske za kosu jako je širok, od Rosie Huntington-Whiteley, Kim Kardashian, preko Jennifer Lopez pa do Gwyneth Paltrow. 

Ova je krema zaludila internet i bacila puder u drugi plan! Pogledajte o čemu se radi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olaplexova maska koristi se jednom do dvaput tjedno, a rezultat je glatka i njegovana kosa. Najprikladniji je za osobe sa suhom, grubom i oštećenom kosom, no mogu ga koristiti baš svi, bez obzira na stanje kose. 

- I kći i ja koristimo ovaj proizvod, stvarno ga volimo. Ona često boji svoju kosu u milijun različith boja, a zbog ovog proizvoda kosa joj izgleda puno bolje - napisala je zadovoljna korisnica na Amazonu, a druga je dodala da je proizvod čaroban. 

- Ovo je izvrstan proizvod i super funkcionira na "tretiranoj" kosi - piše u jednom od komentara. 

Pripijene hlače i efektne čizme odlično pristaju lijepoj studentici prava: 'Kombinaciju biram prema tome kako se osjećam'
Još jedno odlično izdanje Mirjane Rakić: 'Uvijek se sredim kad idem u grad i uvijek biram klasiku'
Volite Pavlovu tortu? Ako da, donosimo recept za roladu u kojoj ćete uživati!
Frizeri savjetuju da se ovog proljeća okrenemo slojevitim frizurama koje pristaju svakom obliku lica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".