Hit proizvod s TikToka za kojeg Vogue kaže da je vrijedan "hypea": Balzam-puder koji matira kožu i ujednačava ten

Riječ je o balzamu u prahu Yummy Skin Blurring kojeg smo pronašli na Beauty Bayu, a cijena je 50 eura
Vidi originalni članak

TikTok se još jednom pokazao kao odlična riznica beauty proizvoda i inspiracije. Najnoviji viralni hit je neobičan miks pudera i balzama brenda Danessa Myricks Beauty. Riječ je o balzamu u prahu Yummy Skin Blurring za kojeg kažu da odlično matira lice i ujednačava kožu. 

Najnoviji viralni hit zanimljiv je zbog načina korištenja. Naime, na prvu izgleda poput balzama, no onda se beauty "čarolija" događa u dodiru s kožom jer se pretvara u puder. Pronašli smo ga na Beauty Bayu koji dostavlja u Hrvatsku, a cijena proizvoda je 50 eura.

Opisuju ga kao proizvod koji osigurava dugotrajan izgled lica bez sjaja, ima dobro prekrivanje, matira kožu i pomaže uravnotežiti lučenje prirodnih ulja tijekom dana. Istovremeno, hidratizira kožu, a može se koristiti kao primer, highlighter, za konturiranje, kao puder... Kad se na jedno mjesto stave sve mogućnosti ovog balzam-pudera, ne čudi činjenica da je proizvod postao TikTok hit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danessa Myricks Beauty Makeup (@danessa_myricks)

O njemu je pisao i Vogue koji se osvrnuo na jedan TikTok video i rekao kako su rezultati korištenja Danessa Myricks pudera impresivni. Koža je, piše Vogue, u trenutku izgledala besprijekorno pa su ga i sami odlučili isprobati. Kažu kako je proizvod vrijedan hypea koji ga prati jer koža izgleda jako prirodno, samo - bolje! Preporučuju dobro pripremiti lice prije upotrebe. "Finiš" je više mat, nego dewy, a želite li takav efekt, preporuka je prethodno koristiti hidratantni serum i kremu. 

Preporuka je proizvod prvo zagrijati vršcima prstiju, a zatim ga nanijeti na lice, što će pomoći da se stopi s kožom. Umjesto prstiju, mogu se koristiti spužvice ili četkica. Vogue piše kako se proizvod besprijekorno spaja s tenom, a nijanse su "fleksibilne", odnosno ako i pogriješite za jedan ton, efekt će na koži i dalje biti dobar.

Ako se uspoređuje s puderom ili korektorom, ima lakše prekrivanje, odnosno uspoređuju ga s toniranom hidratantnom kremom. Budući da ima puderasti "finiš", savjet je izbjegavati dodatno korištenje pudera, a želite li dodatan sjaj na licu, poigrajte se tekućim highlighterom

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".