Hit na Instagramu: Na noktima se nosi ruž, četkice za sjenilo, pa čak i - tamponi!

I baš kad pomislimo da smo sve vidjeli...
Vidi originalni članak

Žene uvijek traže trikove kojima će uštedjeti vrijeme pri šminkanju, a neki od njih pomalo su i bizarni. Ruski beauty salon Nail Sunny, inače poznat po svojim viralnim hitovima s neobičnim manikurama, objavio je novi trend - radi se o minijaturnim ruževima koji su umetnuti na vrh noktiju!

Osim ruževa, pokazali su i manikuru kod koje se na vrhu nokta nalaze - četkice za sjenilo!

Ovi dva-u-jedan "proizvodi" osmišljeni su kako žene ne bi morale nositi torbicu punu kozmetike, već da sve imaju pri ruci. Korisnici na Instagramu jako su brzo reagirali na nove beauty trendove, a salon je na društvenim mrežama podijelio i video u kojem je vidljivo kako ova manikura nataje, korak po korak. 

S jedne strane, korisnici su oduševljeni ovom "inovacijom", dok s druge strane dio njih smatraju da je izrazito nehigijenski. Jedna korisnica je napisala: "Probudit će se ujutro i izgledati kao klaun, ruž će biti posvuda"

Druga je dodala: "Izgledat će jako lijepo sve do trenutka kad će trebati ići na wc", a još jedna korisnica kaže: "Kakav grijeh! Zanima me kako će ići na wc s takvim noktima"

Korisnici su se također pitali kako je samo počešati se bilo gdje po tijelu s takvim noktima... Pa, i mi se pitamo!

Osim ruža i četkica za sjenilo, ovaj salon u siječnju ove godine podijelio je s korisnicima još jednu zanimljivu manikuru, piše Daily Mail. Naime, umjesto klasičnog laka, stavili su minijaturnu verziju Kim Kardashian kako - twerka! Post je brzo postao viralan, zaradio je milijune lajkova, a fascinantno je kako je sve precizno napravljeno. 

I kad smo mislili da je to sve, pronašli smo još jednu nevjerojatnu manikuru - onu s tamponima...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".