Hit na društvenim mrežama je proizvod od pedesetak kuna s kojim će kojim će lice biti savršeno glatko

Riječ je o proizvodu AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution s potpisom brenda The Ordinary koju nudi odličnu kozmetiku po pristupačnim cijenama
Vidi originalni članak

Pronaći pristupačan proizvod za njegu kože koji istovremeno i savršeno funkcionira nije nimalo jednostavan zadatak, no zahvaljujući brendu The Ordinary, to je konačno moguće. Slobodno možemo reći kako je ovaj brend glavna zvijezda društvenim mreža i gotovo pa i nema #shelfie fotografije na kojoj se ne nalazi. Ako još uvijek niste isprobali The Ordinary proizvode, dio asortimana dostupan je kod nas u Douglas parfumerijama, dok sve proizvode možete pronaći na Deciemu, službenoj stranici brenda. 

Prije nego se "bacite" na isprobavanje, bitno je znati kakav tip kože imate i koji vam proizvodi odgovaraju jer je riječ o izrazito aktivnim sastojcima, a informirajte se i o tome kako se međusobno kombiniraju kako ne biste postigli kontra-efekt pa je najbolje konzultirati se sa stručnjakom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao što je prethodno navedeno, The Ordinary proizvodi veliki su hit na društvenim mrežama, a ovih je dana u centar pozornosti došao TikTok video korisnice Kaelyn Whitte koji je pregledan više od četiri milijuna puta. U videu hvali The Ordinaryjev proizvod za kemijski piling AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution zahvaljujući kojem, pokazuje, ima savršeno glatko lice, očišćeno od akni s kojima mnogi vode bitku, bez obzira na dob. Nakon videa, proizvod je postao toliko popularan da je brend zabilježio 60 posto veću potražnju za ovim kemijskim pilingom diljem svijeta, a TikTokeri pokazuju svoje transformacije nakon redovite upotrebe proizvoda. 

WhoWhatWear piše kako je, bez sumnje, riječ o jednom od najučinkovitijih pilinga na tržištu. AHA kiseline djeluju na poboljšanje teksture i sjaja kože, a salicilna na čišćenje pora te odvajanje mrtvih stanica kože. 

Između ostalog, ovaj smo proizvod pronašli na Cult Beautyju. Njegova je cijena 6,30 funti, odnosno nešto više od pedeset kuna.

Super savjeti s kojima će ruž ostati postojan te biti dugotrajan i ispod zaštitne maske za lice
Domaća vizažistica savjetuje kako odabrati bronzer koji će na licu izgledati prozračno i prirodno
Jeste li isprobali hidratantnu kremu za lice koju je Reddit proglasio najboljom na svijetu?
Zasigurno ste ih barem jednom imali na licu: Znate li što su milije i kako ih se riješiti?
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".