Hit je nova verzija boba koju je lako stilizirati: Kosu je dovoljno tek - osušiti na zraku

Svakih nekoliko tjedana nova verzija boba postane pravi hit, a sada je na redu teksturirani bob koji se zbilja lako održava
Vidi originalni članak

Bob frizure dominiraju i ovim proljećem, a ako sumnjate, bacite pogled na društvene mreže gdje možemo vidjeti različite verzije popularnog boba. Ne iznenađuje ni činjenica da nosi titulu najpopularnije frizure s približno 300 tisuća mjesečnih pretraživanja, piše Glamour. Pitanje je, ako ste se odlučili za bob, kakvu verziju odabrati? Svakih nekoliko tjedana nova varijanta boba postane pravi hit, a sada je na redu teksturirani bob koji je poseban jer se zbilja lako održava. 

Riječ je o bobu koji je jako sličan francuskome, no nešto je razigraniji i malo više messy. Frizeri kažu kako odlično izgleda u kombinaciji sa šiškama, a vrhovi su napravljeni tako da kosa kad se miče izgleda jako prirodno. Najveća njegova prednost je ta što se zbilja jednostavno održava, a za takvim su frizurama mnogi u potrazi s dolaskom ljetnih dana. Stiliziranje je toliko jednostavno da kosa najbolje izgleda kad se osuši prirodnim putem, na zraku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ASHLEY SMITH || CHIC MINIMAL FASHION (@minimally_her)

Stilisti su za Glamour rekli kako je ova frizura idealna za sve dame koje su u potrazi za nekom razbarušenom frizurom koju će lako stilizirati svakog dana, a ima i grunge efekt. Dodali su kako teksturirani bob pristaje različitim oblicima lica, kao i na različitim teksturama kose, čak i na tankoj.

- Ako imate tanku kosu, ovakvo stiliziranje kose pomoći će da ona izgleda gušće i čvršće - kažu. 

Balzami za usne koji najbolje čuvaju mekoću i njeguju kožu usana
Uvijek nas iznova oduševi modnim izborom: Vječnim je klasicima dala vlastiti stilski potpis i - zablistala!
Prekrasna brineta ukrala je pozornost u bijeloj kombinaciji kojoj ne možemo pronaći zamjerku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".