Hit frizure Coachella festivala

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Hippie style je opet aktualan - mnoštvo pletenica, duga raspuštena kosa, ali i neonske boje kose... Sve to su kombinirali posjetitelji Coachelle!
Vidi originalni članak

Coachella festival, osim po etabliranju glazbenika, poznat je i po iniciranju brojnih modnih trendova. Prvi vikend festivala je iza nas, i vrijeme je za analizu - kakve su se frizure nosile?

Sudeći prema fotografijama posjetitelja, hippie style je opet aktualan. Pletenice u svim dimenzijama bile su jako popularne među pripadnicama ljepšeg spola. Osim klasičnih indijanskih pletenica i ribljih kosti, neki su se odlučili za mnoštvo mini pletenica.

Ležerno raspuštena, blago valovita kosa je odabir modnih klasičarki. Veliki hit je i bojanje kose u neonske boje: rozu, zelenu, ljubičastu...

Izbor modnih princeza, poput svjetski popularne blogerice Chiare Ferragni, je tiara.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".