Za ovu frizuru, jednostavnu za održavanje, kažu da bi možda mogla zamijeniti valove u kosi

Jedna od frizura kojoj se predviđa velika popularnost u ovoj godini je tzv. moderan shag, odnosno shag inspiriran sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, ali u "poboljšanoj" varijanti.
Vidi originalni članak

Zbog neobične 2020. godine, usvojili smo neke nove beauty navike, pa čak i kad su u pitanju frizure. Naglasak se sve više stavlja na jednostavne, minimalističke frizure koje su efektne, ali ih je pritom jednostavno održavati i kod kuće te ne zahtijevaju česte odlaske u frizerski salon. 

Jedna od frizura kojoj se predviđa velika popularnost u ovoj godini je tzv. moderan shag, odnosno shag inspiriran sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, ali u "poboljšanoj" varijanti. Karakterističan je po svojem messy izgledu, laganim valovima, kao i minimalnom održavanju za maksimalan chic efekt. Prema riječima frizerskih stručnjaka, shag se vraća u modu nakon što je obilježio razdoblje sedamdesetih, no ovog puta dolazi s malim promjenama te vjeruju da će se zadržati puno dulje od samo 2021. godine. 

- Definitivno će dodatno pokrenuti eru grungea, a ovakav messy izgled u čvrstoj formi čak ima potencijal zamijeniti klasične valove u kosi - rekla je stručnjakinja za Glamour, dodavši kako su se mnoge celebrity dame već odlučile za ovu frizuru. Alexa Chung, Selena Gomez i Suki Waterhouse mogu poslužiti kao odlična inspiracija ako se odlučite za moderan shag

Ovakva frizura odlično funkcionira na različitim dužinama, a za najmoderniji efekt, stručnjaci savjetuju kombiniranje nešto kraćih kovrča sa šiškama, koje su super odabir za ovakvu frizuru, bilo da su guste ili tzv. curtain bangs. Prije šišanja, bitno je s frizerom dogovoriti da ne napravi previše slojeva u kosi jer bi shag tako mogao izgledati pomalo zastarjelo i izgubiti moderan prizvuk. Frizura je jedinstvena zbog posebne tehnike šišanja kod koje se stvaraju slojevi, a oni daju uvijek željeni volumen. 

U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, zbog čega je pravi hit na Instagramu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sijedi li kosa od stresa? Liječnici odgovaraju na pitanje radi li se o istini ili mitu

Tko se još veseli proljeću? Izdvojili smo natkošulje koje ćemo nositi o novoj sezoni, a neke su i na sniženju!

Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: 'Uvijek smo usklađeni! Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti'
'U ovoj smo se karanteni i u Splitu po pitanju sređivanja malo ulijenili, ali kad idemo na rivu, logično je da se sredimo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".