Highlighter u duginim bojama koji je zaludio svijet

Rado otkrivamo beauty novitete, a Instagram nam je postao glavni izvor! Ovaj highlighter rasprodan je u rekordnom roku, a na ebayu postiže basnoslovne cifre!
Vidi originalni članak

Vlasnica Etsy dućana Bitterlace Beauty nije ni očekivala da će se njen highlighter u duginim bojama iz kućne radinosti rasprodati brzinom svjetlosti! 

Nakon što je na svoj instagram prije dva tjedna najavila novi proizvod u asortimanu svojeg beauty dućana, beauty fanatici apsolutno su poludjeli za "Prism" highlighterom! Etsy shop je nedugo zatim stavljen "on hold" kako bi vlasnica mogla restockati popularni highligter. 

U međuvremenu, sretnici koji su uspjeli uloviti svoj primjerak, počeli su dijeliti slike svojih highlightera i snimati Youtube videe, no neki su odlučili dati svoj primjerak na aukciju. Na Ebayu trenutno najveći bid iznosi nevjerojatnih 1,225 dolara što iznosi 50 puta više od originalne cijene highlightera! 

 Vlasnica dućana najavila je da će 29. travnja, dakle sutra, ponovno pustiti highlighter u prodaju po originalnoj cijeni od 22 dolara.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".