Gotova za dvije minute: Pogledajte kako napraviti hit punđu, za svaki dan ili posebne prigode

Najveća prednost ove punđe je ta što je, nakon što se malo "isprakste" u izradi, gotova za svega dvije minute, a stvara chic dojam.
Vidi originalni članak

Kad su temperature visoke, često ne znamo što bismo s kosom jer običan rep zvuči pomalo monotono. Ako nemate ideja, možda vas inspirira punđa koja je "osvojila" internet i postala pravi viralni hit. Nisku, pomalo razbarušenu punđu viđamo na društvenim mrežama, a idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije i posebnije prigode. 

Najveća prednost ove punđe je ta što je gotova za svega dvije minute, nakon što se malo "ispraksate", a stvara chic dojam. Ako joj želite dodati dozu glamura, uvijek je možete upotpuniti efektnim ukosnicama ili maramom, a takvi su dodaci kao stvoreni za elegantne prigode. 

Punđa se radi tako da se kosa podijeli na dva dijela - od jednog se napravi punđa, a ostatak kose se omota oko punđe i "prikvači" kako bi izgledalo poput gumice za kosu. Možda na prvu zvuči komplicirano, no zapravo je super to koliko su koraci za izradu frizure u praksi zapravo - jednostavni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

Vizažistica i stilistica kose Emma Chen na svojem je Instagramu podijelila cijeli proces izrade frizure, a za Glamour je rekla da je najvažniji korak - priprema. Kosa mora biti dobre teksture jer se onda puno lakše stilizira. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom soli ili šampon za suho pranje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".