'Golden hour' boja kakvu nosi Kendall Jenner bit će jedna od najpopularnijih frizura ovog ljeta

Poznata manekenka često postavlja nove modne i beauty trendove, a njezinoj novoj frizuri predviđa se velika popularnost
Vidi originalni članak

Pripremite se za novi ljetni trend kose jer će "Golden Hour Brunette" frizura postati najpopularnija boja kose sezone. Supermodel i modna ikona Kendall Jenner nedavno je debitirala sa svojim zadivljujućim novim izgledom, oduševivši obožavatelje i ljubitelje ljepote. Sa svojim prirodnim brineta pramenovima obojenim u očaravajuću zlatnu nijansu, Jenner je ponovno postavila ton svjetskim trendovima u kosi.

Poznatoj po svom stilu koji se stalno mijenja, Kendall Jenner nije strano eksperimentirati s različitim bojama kose. Od tamne čokolade do odsjaja meda, godinama je bez napora mijenjala različite nijanse. No, njezina posljednja transformacija frizure plijenila je pozornost kao nikada prije. "Golden Hour Brunette" blistava je mješavina toplih tonova karamele i meda koji savršeno nadopunjuju njezin ten i naglašavaju njezine crte, kako piše Bustle.

Frizuru je napravio frizer brojnih poznatih Matt Rez, koji je radio s Florence Pugh, Adele i Sydney Sweeney, a odlučio se za balayage koji je njezine tamnije korijene držao potpuno prirodnima. Dodavši malo onog ljetnog osunčanog ugođaja, dodao je medene pramenove koji ne samo da stvaraju trenutačno osvježenje za toplije mjesece, već se doimaju kao da je možda provela previše vremena sunčajući se i tako posvijetlila kosu na prirodan način.

Predviđa se da će trend "Golden Hour Brunette" dominirati ljetnim transformacijama kose iz nekoliko razloga. Prvo, nudi svjež pogled na klasični izgled crnke, ulijevajući mu toplinu i živost. Mješavina tonova karamele i meda dodaje dimenziju i dubinu kosi, stvarajući višedimenzionalni efekt koji hvata svjetlost i dodaje dašak zlatnog svjetlucanja.

Štoviše, ova boja kose je nevjerojatno svestrana, pristaje širokom rasponu tonova kože. Bez obzira imate li svijetlu porculansku kožu ili dublji ten, "Golden Hour Brunette" može istaknuti vašu prirodnu ljepotu. Topli tonovi djeluju skladno s različitim podtonovima, stvarajući univerzalno laskav rezultat.

Ljeto nam je sve bliže, a mi vam donosimo najljepše kratke hlače iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Suknja hlače na vezanje 19,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Bermude s našivenim džepovima 19,95 EUR FOTO: Zara Bermude z1975 baggy paperbag s remenom 22,95 EUR FOTO: Zara Prugaste kratke hlače pidžama stila 25,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače visokog struka s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače s ažurom 29,95 EUR FOTO: Zara Bermude s rupičastim vezom 22,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače na preklop s gumbima 22,95 EUR FOTO: Zara Bermude paperbag od popelina 22,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače curved high-waist 22,95 EUR FOTO: Zara Suknja-hlače z1975 na preklop s gumbima 22,95 EUR FOTO: Zara Prugaste kratke hlače s remenom 25,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače elastičnog pojasa s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bermude od trapera s remenom baggy 25,95 EUR FOTO: Zara Paperbag bermude s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bermude od mješavine lana 22,95 EUR FOTO: Zara Satenske kratke hlače 19,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače od trapera visokog struka 22,95 EUR FOTO: Zara Satenske kratke hlače 19,95 EUR

Top 10 najbolje odjevenih zvijezda s crvenog tepiha u Cannesu, prema kultnom britanskom časopisu
Završio je 76. Filmski festival u Cannesu, a evo tko su bili najbolje odjeveni na posljednjem crvenom tepihu
Elegancija kakvu ne viđamo često: Haljinu efektnog uzorka spojila sa zelenim salonkama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".