Glamurozna frizura za koju frizeri kažu da ćemo je u narednim mjesecima viđati posvuda

Bogat je volumenom, a tekstura je savršeno glatka, a od tradicionalnog boba razlikuje jer je nešto duži.
Vidi originalni članak

Jesenska sezona sa sobom je donijela i novi bob, a frizeri za ovu frizuru kažu kako će biti veliki hit u narednim mjesecima. Radi se o frizuri imena talijanski bob, a može se opisati kao frizura koja je "između" britanskog boba i francuske verzije. Kažu kako ima glamurozan prizvuk

Bogat je volumenom, a tekstura je savršeno glatka, a od tradicionalnog boba razlikuje jer je nešto duži. 

Stilisti ga za Glamour opisuju kao frizuru koja ima chunky vrhove, dovoljno je dugačak da se može svezati u rep, a istovremeno dovoljno kratak da izgleda jako chic. Kažu kako je idealan za jesenske dane, a decentni slojevi stvaraju efekt gustoće, voluminoznosti i raskoši u kosi, zbog čega ona izgleda jako glamurozno i, tvrde frizeri, luksuzno. 

Ovakvu frizuru popularizirale su i poznate dame poput Kaie Gerber koja je razbarušeni bob zamijenila nešto sofisticiranijom i mekšom verzijom boba. Tajna savršenog talijanskog boba krije se u tome da ne treba "pretjerati" sa stiliziranjem, odnosno da ostavite kosu onakom kakva ona je, bez stiliziranja kose u valove ili pretjeranog peglanja. Ključ je u tome da se stvori dojam kao da se niste mnogo trudili oko frizure, a ona i dalje blista. 

Ulični glazbenik zabavljao prolaznike rock klasicima na Trgu bana Josipa Jelačića

 

Frizeri tvrde kako se ljepota ove frizure krije u njezinoj svestranosti. Kosa se može osušiti na zraku i izgledati pariški chic, a možete je stilizirati četkom kako biste dali dozu glamura koja podsjeća na klasične šezdesete godine prošlog stoljeća. Također, jednako dobro izgleda bez obzira na to gdje nosite razdjeljak, a ako želite istaknuti jagodice, onda ga je najbolje nositi na sredini. 

Nije mogla proći nezamijećeno u centru grada: Osvojila nas je kombinacija doktorice ekonomskih znanosti

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Super alternativa maloj crnoj haljini: Nina Badrić za nastup odabrala minicu i efektan baršunasti sako

Iris je model genijalnog stila: Zna u koje jesenske komade vrijedi uložiti i nosi ih izvrsno!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".