Gigi Hadid isfurala je trendi novu frizuru za koju kažu da će biti veliki hit ove godine

Ne tako uvijena ili dramatična kao neke od klasičnijih iteracija stila, Gigi je isfurala minimalističku inačicu flippy bob frizure
Vidi originalni članak

Bob frizure trenutno su jedne od najpopularnijih frizura, a takozvani flippy bob omiljen je odabir mnogih trendseterica i slavnih osoba. U posljednje vrijeme čini se kao da svi šišaju kosu u bob frizuru i stiliziraju je retro valovima i prebačenim vrhovima. Samo u posljednjih nekoliko tjedana, svi od Jennifer Lopez i America Ferrere do Ayo Edebiri, Emme Stone i drugih nosili su vintage izgled. Zapravo, toliko ljudi ju je isprobalo na dodjeli Zlatnih globusa da je postala trend frizure sezone nagrada. Najnovija osoba koja je prihvatila ovaj trend je manekenka Gigi Hadid.

Naime, Gigi Hadid je objavila pregršt selfieja pokazujući svoj najnoviji makeup look i frizuru. Gigi je kosu podijelila na duboki razdjeljak sa strane, pokazujući svoje tamnije korijene i zlatno plave vrhove. Zatim je oblikovala desnu stranu kose preko lica, puštajući je da joj okrzne oči i obraze dok se spuštala malo iznad ramena.

Ne tako uvijena ili dramatična kao neke od klasičnijih iteracija stila, Gigi je isfurala minimalističku inačicu flippy bob frizure. Umjesto pune kovrče na krajevima njezine frizure, ova je frizura samo suptilno podignula njezinu kosu. Ovaj potez dodao je volumen, odskočnost i kretanje njezinom inače uglađenom izgledu.

Prije samo tjedan dana, Gigi Hadid je debitirala sa svojim novim kraćim izgledom. U videu koji prikazuje kako joj je slavni frizer Chris McMillian odrezao pramenove, prvi put smo vidjeli njezinu novu kosu do ramena. Od tada ga nosi ravno i s laganim valovima a sada i s chic flipom. Kratka frizura velika je promjena u odnosu na duge, plave valove koje je imala veći dio svoje manekenske karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

Novi brend Meghan Markle već u problemima: Od 'lošeg' imena do lažnih profila koji bi mogli prevariti buduće kupce
'Jako volim vintage i second hand komade jer vjerujem da daju dušu svakom outfitu'
Kao scena iz Seks i grada: Četiri divne prijateljice prošetale gradom u odličnim izdanjima!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".