Gdje se kriju tetovaže poznatih?

Tetovaže su prerasle svoje tabu godine, a poznati ih nose baš sa stilom. Pogledajte na kojim mjestima se kriju njihove tetovaže!
Vidi originalni članak

Ruke – Emilia Clarke, Amy Macdonald

Ruke, pogotovo šake, često je mjesto za koje se poznati odluče tetovirati. Iako su se ovakve tetovaže prije povezivale s pripadanjem mafiji ili bandama, poznati motivima pokazuju koliko ovaj dio tijela može oživjeti tetovažama te koliko može pokazivati osobnost.

Emilia Clarke

Tetovaža je posveta filmu Me before you, koji je izašao ove godine. Film je sniman na temelju istoimene knjige, a knjizi par Will Traynor and Louisa Clark, koje u filmu glumi Emilia Clarke i Sam Claflin, odluče istetovirati bumbara na mali prst.

Amy Macdonald

Poznata škotska pjevačica ima cijelu lijevu ruku ukrašenu lubanjama te crvenim obrisima cvijeća. Uz ovu crnu haljinu, ali i cijeli stil pjevačice, ovakva „rukav“ tetovaža odlično stoji!

Stopala – Katy Perry, Hillary Duff

Stopala i zglobovi su jedna od najdiskretnijih mjesta za tetovažu, a uz to su i odličan modni dodatak potpeticama!

Katy Perry

Iako ih ima i na drugim dijelovima tijela, ove su dvije tetovaže Katy Perry najdiskretnije. Dok se jagoda nalazi na unutrašnjosti lijevog zgloba i označava uspješnu 2008. i 2009. godinu za njenu karijeru, tetovaža cvijeta trešnje nalazi se na vanjskog strani desnog zgloba. Ovakva je tetovaža izuzetno popularna u japanskoj tradiciji, a navodno i bivši dečko Katy Perry, John Mayer ima sličnu tetovažu, na zglobu ruke.

Hilary Duff

Pjevačica koja još od malih nogu šeta crvenim tepihom, Let It Be tetovažu je napravila jer, kako kaže sama, vodi vrlo buran život i ne možemo upravljati sa svime, pa je zato ova tetovaža podsjetnik da neke stvari samo treba pustiti.

Leđa – Lady Gaga, Rihanna

Leđa su izuzetno lijepo mjesto za tetovaže jer se radi o velikoj i ravnoj cjelini, a haljine bez leđa će definitivno dobro stajati s ovakvim trajnim dodatkom. 

Lady Gaga

Lady Gaga na leđima ima nekoliko tetovaža koje ne čine baš koherentnu cjelinu. Jedna od njih su tri tratinčice iznad kojih je još jedna tetovaža na kojoj piše tokyo love. Ispod ove dvije tetovaže, nalazi se ruka, odnosno „šapa čudovišta“ s dugim noktima i čipkom.

Rihanna

Ove je zvijezde na leđima Rihanna istetovirala tijekom 2008. godine, a čak su dva tattoo artista sudjelovala u stvaranju ove tetovaže. Navodno, i njen bivši dečko Chris Brown ima slične zvijezde iza uha. 

 

Pratite nas i na Instagramu: @diva.hr https://www.instagram.com/diva.hr/

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".