Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Mnogima je zabavno pogledati što im donosi horoskop, a ovog puta on je povezan s odabirom frizure!
Vidi originalni članak

Ako ste rasploženi za novu frizuru, ali ne znate u kojem biste smjeru išli, prepustite se, ni manje ni više nego - horoskopu! Glamour piše kako je frizura zapravo odraz naše osobnosti i produžetak našeg stila pa pogledajte kakvu biste frizuru trebali isprobati, ako se pita znak vašeg zodijaka. 

ŠKORPION - oštri bob

Za škorpione kažu da su odlučni, moćni, intuitivni i dominantni pa mogu isfurati frizuru kao što je tzv. "oštri" bob. Karakteriziraju ga pramenovi iste duljine, tupi na dnu. Ovakva je frizura seksi, a istovremeno elegantna i ne zahtijeva mnogo truda. 

STRIJELAC - pixie frizura

Optimistični, slobodoumni i intelektualni, za strijelce kažu da su dovoljno samopouzdani da slijede vlastiti ukus, a ne trendove, što znači da za njih nema ograničenja. Ako imate potrebu skroz se ošišati, onda je pixie frizura idealan odabir. 

JARAC - bob dužine do ključne kosti

Odani, praktični, brižni i tradicionalni, jarci uvijek u obzir uzmu sve opcije, prije nego donesu konačnu odluku. Za njih je idealan praktičan collarbone bob, odnosno bob dužine do ključne kosti koji je idealan kompromis ako želite kraću kosu, ali istovremeno ne prekratko, kako biste je i dalje mogli stilizirati u rep ili punđu.

VODENJAK - nedovršeno i prirodno

Inovativni, originalni, pošteni i neovisni, za vodenjake kažu da su nepogrešivi buntovnici. Isto vrijedi i za njihovu kosu pa neće dopustiti da im trendovi diktiraju odabir. Umjesto da kosu podvrgnu nekim pravilima, oni biraju prirodne frizure koje u prvi plan stavljaju teksturu. 

RIBE - zavjesa-šiške

Za ribe kažu kako su empatične, ljubazne, promišljene i nježne, a pristaju im meke teksture poput tzv. zavjesa-šiški kakve su se nosile sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a odlično uokviruju lice. 

OVAN - neuredni shag

Avanturistički, samouvjereni, odlučni i impulzivni, ovnovi mogu isfurati nešto malo neobičnije i buntovnije, pa je megapopularni neuredni shag savršen odabir.

BIK - midi dužina

Pouzdani, racionalni i nepokolebljivi, Bikovi preferiraju stilove koji su šik, bezvremenski i klasični. Midi dužina savršen je primjer toga jer je cool, lijepa i nikad ne izlazi iz mode. Njegujte takvu dužinu posebnim maskama za kosu i ona će izgledati još elegantnije i luksuznije. 

BLIZANCI - francuski bob

Oni su svestrani, znatiželjni, inteligentni i brzi, a kažu kako su blizanci skloni poigrati se s kosom, s krojevima i bojama. Francuski bob predstavlja drastičan rez, ali dužina do jagodica je jako šik, pogotovo kad je upotpunjena šiškama koje uokviruju obrve. 

RAK - razbarušene šiške

Emotivni, empatični, osjetljivi i prijateljski raspoloženi, za rakove kažu da su i jako promišljeni. Frizura sa razbarušenim šiškama je opuštena, jednostavna i savršena za njihov karakter. 

LAV - volumen u prvom planu

Lavove opisuju kao velikodušne, otvorene, vjerne i ponosne, a kažu kako su razbarušene grive idealan odabir za njih. 

DJEVICA - bob frizura

Kažu kako su djevice vrijedne, marljive, kreativne i pedantne pa im odgovara uglađen kroj. Ultra precizan bob do čeljusti idealan je izbor. 

VAGA - dugačka i glamurozna fizura

Vage opisuju kao diplomatične, šarmantne i taktične pa im pristaje nešto meko i romantično poput glamuroznih dugačkih, sjajnih valova u kosi. 

Nikome se ne pravdaju: Ovi horoskopski znakovi misle da su uvijek u pravu

 

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

'Nikad ne bismo nosili Crocsice ni Uggsice, čak ni po stanu! Radije bismo nosili one tradicionalne pletene čarape'

Hit četku za sušenje i stiliziranje kose pronašli smo na super sniženju, evo gdje je kupiti!

Volimo svevremensku klasiku kakvu preferira i ova ljepotica: 'Trendove baš i ne pratim!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".