Frizura savršena za sve koji žele promjenu i skratiti kosu, a opet ne napraviti drastičan rez

Ova frizura kombinira tradicionalni oblik boba s malo dužom dužinom - gotovo kao da je ošišana na dužini čeljusti i imala nekoliko mjeseci da izraste.
Vidi originalni članak

Uvijek smo oduševljeni sjajnim frizurama, ali jedna interpretacija klasičnog boba koja nas posebno oduševljava je prerasli bob, odnosno takozvani outgrown bob.

Mnogi od nas se mogu poistovjetiti s dilemom šišati se ili ne". S jedne strane, dužina je zdrava. Dodatni centimetri koje kosa dobiva između posjeta frizeru mogu nas natjerati da razmišljamo trebamo li potpuno zaroniti u svijet dugih kovrča poput onih koje krase Anyu Taylor Joy i Megan Thee Stallion. S druge strane, kraći rez može biti mudriji izbor za očuvanje zdravlja kose.

Ime prerasli bob mnogo govori samo za sebe. Ova frizura kombinira tradicionalni oblik boba s malo dužom dužinom - gotovo kao da je ošišana na dužini čeljusti i imala nekoliko mjeseci da izraste.

Zašto odabrati prerasli bob?
Prerasli bob nudi svestranu dužinu koja izgleda moderno, a opet zadržava dovoljno duljine da se kosa može stilizirati u nisku punđu, konjski rep ili čvor na vrhu glave. To je idealan kompromis između nečeg novo i svježeg, a da pritom ne izgleda prekratko za one koji se osjećaju ugodnije s malo dulje kose. Također može biti korak prema nečem hrabrijem u budućnosti, bilo da je to još kraća frizura ili odluka da pustite kosu da raste.

Kako postići prerasli bob?
Ovisno o trenutnoj dužini kose, prerasli bob se može postići suptilnim podrezivanjem kako bi frizura izgledala svježe ili dramatičnijim rezom ako je početna dužina kose znatno duža. Idealno bi bilo da frizura završi negdje oko ključne kosti.

Jedna žena koja zna kako nositi ovu elegantnu frizuru je Maya Jama, koja je nedavno oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama. Iako je nosila prerasli bob, otkrila je da se radi o privremenom stilu i na Instagramu napisala: "Privremeni zaokret". Kreirao ju je njezin frizer Patrick Wilson, a Maya je izbjegla ekstenzije za ovu kratku frizuru koja je ostala između dugih i kratkih, stvarajući prekrasnu sredinu koja izgleda nevjerojatno, tako da bismo svakako preporučili ovakav rez.

 

Kako se stil Sanje Musić Milanović mijenjao tijekom godina i zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica
Nova kontroverza oko Kate Middleton: Pojavila se u javnosti s princem Williamom, no mnogi tvrde da to - nije ona
Zgodna studentica sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Obožavam šešire, imam ih nekoliko, ali ovaj mi je najdraži'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".