Frizura s kojom kosa izgleda gušće i zdravije: Isprobajte ležeran bob koji dolazi s dozom seksepila

Jesen je pravo vrijeme za promjene u kosi, a ako razmišljate o drastičnom rezu, vrijeme je za cool bob koji je sve traženiji u salonima
Vidi originalni članak

Ljeto se bliži svojem kraju i gotovo svi su se već vratili na posao, što znači - nova sezona je pred vratima, a ona sa sobom uvijek donosi nove trendove u beauty svijetu.

Ako ste u potrazi za novom frizurom, razmislite o coolerskom bobu koji je sve popularniji u frizerskim salonima, a kao stvoren je za jesen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Primijetio sam da su klijenti sve otvoreniji prema promjeni i drastičnim rezovima - rekao je poznati stilist kose Luke Hersheson za Glamour i dodao kako se sve više klijenata odlučuje za promjene u kosi.

Jedna od traženijih frizura je bob koji izgleda jako cool, ležerno i neopterećeno, a poseban je po tome što izgleda kao da je "rezan nožem", odnosno vrhovi su chunky i nisu ujednačeni, nego izgledaju pomalo neuredno. Frizeri ga zovu hacked bob, a predstavlja pravo osvježenje i izgleda vrlo ležerno, no ima i dozu seksepila. 

Stručnjaci kažu kako je ovakav rez jednostavniji za održavanje, a kosa može izgledati gušće i zdravije. Ako se odlučite za ovakvu frizuru, poigrajte se prilikom stiliziranja kose. Koristiti sprej koji će kosi dati teksturu, a prstima na nju nanesite pjenu koja će kosi dati volumen. 

 

Traperice kakve nosi lijepa studentica jesenski su hit, a kombinirala ih je s klasicima u ormaru

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Miran & Mirna, par jedinstvenog smisla za modu: 'Ne obaziremo se na komentare vezane za izgled i stil'

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".