Frizura koju vrijedi isprobati: 'Sirena valovi' novi su hit koju će obožavati ljubiteljice razbarušenih kovrča

Ključ uspješnog stila je započeti s dobrom bazom, dodajući volumen kosi tako da bude puna i gusta, a ne ravna.
Vidi originalni članak

Ako postoji jedna frizura koja je hit ovog ljeta, onda su to razbarušeni valovi koji izgledaju poput kosa sirena. Kim Kardashian, Zendaya, Amal Clooney, Megan Fox, Gigi Hadid i Priyanka Chopra isprobale su frizuru za koju mnogi kažu da je savršena za sve one koji žele kovrče u kosi. a frizer Syd Hayes ovaj stil naziva jednim od najvećih trendova ljeta 2023.

"Sirena valovi inačica su klasične ‘beach wave’ frizure", objašnjava. “Živahniji su, opušteni i jednostavni, ali imaju super sjajnu završnicu. To je kosa koja izgleda svježe s plaže, a još uvijek djeluje zdravo i sjajno.” 

Daleko od teksturiranog, slanog izgleda koji su mnogi od nas proveli ljeta pokušavajući postići, sirena valovi su sjajni i mogu se nositi na različite načine, ovisno o vašem raspoloženju ili prilici.

Dok je Zendaya nedavno promijenila svoj super kratki bob za uže, oštrije i prirodnije kovrče, Kim se odlučila za uredniju i sjajnu frizuru. Clooney je debitirala sa svojim valovima, koji su odmak od njezinog prepoznatljivog voluminoznog feniranja, na blještavoj proslavi 50. rođendana Charlotte Tilbury na Siciliji. Bio je to savršen izgled za glamurozan događaj. 

Prema Hayesu, ključ uspješnog stila je započeti s dobrom bazom, dodajući volumen kosi tako da bude puna i gusta, a ne ravna. "Volim koristiti pjenu na korijenu kako bih osigurao da kosa izgleda trodimenzionalnije", objašnjava. “Kad se kosa osuši, dodajte pregibe i valove pomoću figara. Izbjegavajte stvaranje normalnih kovrča jer to je sasvim drugačiji izgled. Umjesto toga, ciljajte na valove i mijenjajte njihov smjer, držeći krajeve vani za svježiji pogled na stil.”

Nakon toga savjetuje da četkanjem uklonite valove i koristite teksturu ili slani sprej kako biste naglasili prirodno kretanje. “Krajnji rezultat je prirodan, opušten, seksi i jednostavan za rukovanje.”

Sladak par u super ljetnim stajlinzima: 'Pratimo trendove i obično se slažemo sa odabirom kombinacija'
Mini haljina, ružičaste sandale i upečatljive naušnice izbor su Borne Kotromanić: 'Ubacila sam neočekivani zmijski uzorak na torbi'
Carrie Bradshaw ponovno je nosila kultnu vjenčanicu dizajnerice Vivienne Westwood, a evo koja je priča iza haljine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".