Frizura koju vrijedi isprobati: Nova verzija boba idealna je za tanku kosu koja se čini beživotna

Radi se o box bobu, varijanti boba koja je kao stvorena za ljetne dane jer je jednostavna za održavanje i izgleda jako chic
Vidi originalni članak

Ako se borite s tankom, ravnom kosom koja se često čini beživotna, možda je vrijeme da isprobate tzv. box bob. Frizeri su za Glamour rekli kako je box bob za kosu ono što je face lifting za lice, a kažu kako se ovim teksturiranim i voluminoznim bobom stvara punoća u kosi, a frizura konačno dobiva oblik. Beživotna kosa past će u drugi plan, a naglasak će biti na frizuri koja se jednostavno stilizira, pogotovo ako volite pomalo neuredne, tzv. messy valove. 

Najbolja stvar ovakvog boba je njegova svestranost, odnosno činjenica da pristaje svakom obliku lica, ali se može stilizirati tako da naglasi ono što želite na njemu. Dužina ovakvog boba varira od linije čeljusti pa do ključne kosti pa svatko može odabrati idealnu za svoj tip lica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kosu možete oblikovati tako da frizuri dodate šiške ako imate nešto duže lice. S druge strane, ako imate okruglo lice, preporučujem dužu verziju boba - kaže stručnjakinja za Glamour. 

Kad je u pitanju stiliziranje boba, ovakva verzija najbolje izgleda kad se nosi u laganim valovima. Poanta je u opuštenom, casual looku koji izgleda prirodno, a kosi daje teksturu. Ako ipak preferirate sleek izgled kose, možete je potpuno izravnati jer takva frizura također uvijek izgleda jako chic. 

Popularna torba ili klasične balerinke? Teško je reći što je bolje, ali outfit je izvrstan!

Dok čekamo fotografije malene Lilibet, prisjetili smo se najboljih trenutaka princeze Charlotte

Divna ekonomistica u stajlingu kojem ne možemo pronaći manu: Ukradite ideju jer će se nositi cijelo ljeto

Zašto za ovo nismo znali ranije? Viralni trik s kojim grudnjak nećete biti problem na haljini otvorenih leđa

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".