Frizura koju trebate isprobati ako ne preferirate česte odlaske u frizerski salon

Ovakvu je frizuru još 2006. godine nosila Jennifer Aniston, a podrazumijeva izrasle slojeve kose koji su stilizirani tako da izgledaju fluidno i jako su jednostavni za održavanje.
Vidi originalni članak

U situaciji kada su mnogi smanjili odlaske u frizerske salone, sve se češće susrećemo s izrastom i ispucalim vrhovima, a istovremeno smo u potrazi za frizurama koje se što jednostavnije održavaju i ne zahtijevaju česte tretmane u salonima. Ipak, čini se kako će upravo takve frizure, odnosno frizure koje su posljedica lockdowna, dominirati ljetnom sezonom pred nama. Naime, kako piše Glamour, u prvi plan dolazi tzv. feather stiliziranje koje kod kojeg izrasli vrhovi, ako su zdravi, nisu problematični, već klijenti traže upravo takve frizure.

Ovakvu je frizuru još 2006. godine nosila Jennifer Aniston, a podrazumijeva izrasle slojeve kose koji su stilizirani tako da izgledaju fluidno i jako su jednostavni za održavanje. Osim Aniston 2006., ovakvu su frizuru isfurale i Selena Gomez te model Emma Louise Connolly. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Frizerski su stručnjaci pojasnili za Glamour da mnogi klijenti već gotovo godinu dana nose kosu na način da su slojevi već dugački pa pri dolasku u salon, samo traže da se nova frizura malo "uredi". Kažu kako ovakva frizura odlično izgleda na dugačkom bobu jer joj dodaje mekoću i teksturu, dok će dugačkoj kosi pružiti oblik, teksturu, a cijeli look će dobiti ležeran prizvuk, kao stvoren za proljeće i ljeto. 

- Ovakva je frizura odlična jer je možete isprobati na svojoj prirodnoj teksturi. Izrasli vrhovi mogu poboljšati ovaj look, no pobrinite se da ne postignete suprotan efekt i da frizura ne izgleda neuredno. Zato je važno staviti naglasak i na njegu kose kod kuće s kvalitetnim proizvodima koji će se pobrinuti da vrhovi ne izgledaju zapušteno i ispucalo. Umjesto zaobljenih vrhova, pokušavamo stvaramo fluidnije vrhove koji odlično izgledaju "u pokretu" - rekli su stručnjaci za Glamour. Dodaju kako je kod ovakvog stiliziranja i šišanja ključno pustiti kosi da bude što je, odnosno da bude prirodna, a period u kojem su rjeđi odlasci u salone idealan je za isprobavanje takvog trenda. 

Outfitu ljepotice sa špice ne možemo pronaći zamjerku: Modne ideje prepisujemo od glave do pete
Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Lepršave bluze već od 129,90 kn koje će svakoj kombinaciji dati dozu romantike
Ovaj par izgleda kao da je sišao s naslovnice magazina: 'Ne usklađujemo se, ovo je slučajno ispalo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".