Frizura koju možete isprobati ako želite promjenu, a niste spremni za drastičan rez

Midi bob je svestran, istovremeno izgleda i ozbiljno i seksepilno, a njegova je prednost što ga uvijek možete stilizirati u rep
Vidi originalni članak

Prilično je nevjerojatno da frizura koja je prvi put popularizirana u burnim dvadesetim godinama prošlog stoljeća, ostati hit i stotinjak godina, čak cijelo stoljeće kasnije. Riječ je, naravno, o bob frizuri koja kroz godine nije izgubila na svojoj popularnosti, nego je i danas pravi bezvremenski klasik. 

Od svojih početaka, bob frizura prošla je kroz mnogo različitih stilova - A-linije, asimetrični, valoviti, različitih dužina, od francuskog boba pa do boba dužine do ključne kosti. A tu je i lob, odnosno dugački bob. Tu se postavlja pitanje - kako odabrati onaj idealan za sebe? Bob frizura odnosi se na sve ono što je dulje od pixie kroja, ali kraće od ramena pa kako znati što odabrati? 

Ako razmišljate o promjeni i želite se ošišati, ali pritom ne želite napraviti drastičnu promjenu, najbolje je krenuti s tzv. midi bobom, odnosno bobom koji se svojom dužinom nalazi između ramena i čeljusti. Prema pisanju Glamoura, ovakva je frizura svestrana, istovremeno izgleda i ozbiljno i seksepilno, a njezina je prednost što je uvijek možete stilizirati u rep, kada se na beauty rasporedu ne nalazi pranje kose. 

Iako su trenutno najtraženije zalizane frizure, ravna i sjajna kosa s dozom glamura, ako isprobavate bob prvi put, poigrajte se s ležernom, prirodnom teksturom kose koja izgleda malo više razbarušeno, a malo manje stilizirano. Ako već imate bob, a želite promjenu, uvijek se možete poigrati i sa šiškama, koje su točka na "i" frizure. 

 

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Izgleda glamurozno i njegovano: Isprobajte bob s kojim u prvi plan dolaze ekstra sjaj i glatki pramenovi

Melem, plava Nivea, vazelin... Izdvojili smo kozmetičke proizvode koji već desetljećima imaju kultni status u njezi kože

'Došla sam u Zagreb proslaviti 51. rođendan! Volim se odjenuti ludo i otkačeno, a čizme bih nosila i po ljeti!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".