Frizura kojoj predviđaju veliku popularnost u 2023.: Donosi najbolje od trendova iz proteklih godina

Curve cut ili frizura u obliku slova C dominirat će ovom godinom, a funkcionira na različitim duljinama kose i može se stilizirati sušenjem na zraku ili pomoću četki za kosu.
Vidi originalni članak

Zahvaljujući TikToku, gotovo svakog tjedna svjedočimo nekom novom trendu u beauty svijetu, bilo da se radi o frizurama, manikurama, savjetima za njegu kože... Ipak, jedan se trend istaknuo u svijetu frizura i predviđaju mu veliku popularnost u cijeloj ovoj godini. Riječ je o curve cut rezu kojeg već možemo vidjeti na društvenim mrežama, a donosi najbolje od najpopularnijih frizura iz prošle godine - teksturu i strukturu 'Rachel frizure' te ovalne slojeve za meški izgled slojevite kose, piše Glamour.

Curve cut frizura posebna je po slojevima koji su lagano zaobljeni, padaju i prekrivaju obraze, bradu, sve do ključne kosti te na savršen način uokviruju lice. Nisu mekani samo slojevi koji uokviruju lice, nego i pramenovi koji padaju preko leđa, što je odmak od frizura kao što je wolf cut, kod kojih je naglasak na grubljim slojevitim rezovima. 

Frizura u obliku slova C, odnosno curve cut, bit će jedan od najvećih trendova u ovoj godini. Idealan je za frizure koje podsjećaju na one koji su bile popularne sedamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a ponovno se nose unazad nekoliko godina. Kosa se ističe zaobljenim slojevima, a plus je i što kosa izgleda gušće. Kad je u pitanju stiliziranje, kosu možete ostaviti da se suši prirodno ili oblikovati u lagane valove. Kako biste stvarno naglasili njezin oblik, preporuka je koristiti četke za stiliziranje kose koje će joj dati prizvuk devedesetih, posebno popularan posljednjih nekoliko sezona. 

Izvrsna zimska kombinacija financijske analitičarke pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama

Kakve vam parfemske note odgovaraju, ovisno o horoskopskom znaku?

Koliko često treba mijenjati posteljinu? Redovitost je posebno važna za one s osjetljivom kožom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".