Frizura kojoj ni ljetna vlaga ne može ništa: Lako se održava, a za kreiranje ne treba čak ni fen ni peglu

Da biste postigli ovakvu frizuru, prvo je važno kosu tretirati proizvodima za hidrataciju i volumen, a zatim kosu isplesti u pletenice koje ćete ostaviti u kosi preko noći.
Vidi originalni članak

Ljetna je sezona uvijek u znaku što praktičnijih frizura koje ne zahtijevaju mnogo stiliziranja i podrazumijevaju što manje korištenja toplinskih uređaja poput pegle i sušila za kosu. U moru takvih frizura, ovog se ljeta ističe tzv. botticelli bob kojeg frizeri nazivaju hit rezom sezone i kažu kako je savršen izbor ako tražite frizuru koja se lako održava za bezbrižno ljeto.

Ovaj look specifičan je po mekanim valovima, a stručnjaci za Glamour kažu kako je riječ o savršenom ljetnom izboru s kojim ćete minimalizirati upotrebu alata s toplinom. Odličan je izbor, kažu, i za one koji se tek trebaju odlučiti na šišanje pa ovakav bob može biti super početak. 

Da biste postigli ovakvu frizuru, prvo je važno kosu tretirati proizvodima za hidrataciju i volumen, a zatim kosu isplesti u pletenice koje ćete ostaviti u kosi preko noći. Botticelli bob super je izbor za sve one koji ujutro nemaju mnogo vremena za stiliziranje kose pa frizuru mogu "pripremiti" večer ranije, a ujutro je potrebno tek rasplesti kosu, proći kroz nju rukama i - frizura je gotova, spremni ste za polazak!

Ovisno o željenom volumenu, ovakav izgled možete kreirati s dvije ili tri pletenice. Što je više pletenica, to će biti i više valova te će kosa imati gušću strukturu. Ako niste spretni u izradi pletenica, frizeri savjetuju da pokušate varijantu s dva pramena i uvijate ih jedan oko drugog. 

Prednost ove frizure je i ta što ne trebate brinuti oko vlage u zraku koja utječe na kosu jer, kažu frizeri, vrućina i vlaga idu u korist frizure jer, tvrde, poboljšavaju njezin izgled. 

Nova tehnika obrnutog pranja pomaže s masnom kosom te tankoj kosi daje volumen:

Kako pravilno nanijeti kremu za sunčanje za najbolju zaštitu, prema dermatolozima
Modna ideja koju rado prepisujemo: Studentica logopedije bijeloj je haljini dala upečatljivi 'twist'
Vruće hlačice su novi-stari ljetni trend: Pogledajte kako odlično pristaju studentici koja ih nosi u bijelom od glave do pete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".