Frizura koja istovremeno daje volumen, a laka je za stilizirati te idealna za one koji ne žele drastičan rez

Ovaj trend kombinira retro estetiku s modernim izgledom, stvarajući frizuru koja je istovremeno opuštena, cool i elegantna.
Vidi originalni članak

Takozvani ‘dad’ bob je najnoviji kroj koji osvaja sve cool djevojke, a pojavljuje se kao produžetak trenda ‘dad’ stila koji dominira modnim svijetom već neko vrijeme. Ovaj trend kombinira retro estetiku s modernim izgledom, stvarajući frizuru koja je istovremeno opuštena, cool i elegantna.

Ovaj bob je nešto duži i čvršći od tradicionalnih kratkih bobova, te djeluje malo više odraslo i sofisticirano. Inspiriran stilom iz 90-ih, tata bob ima težinu i swoosh efekt koji daju retro, opušteni izgled. Duljina dad boba trebala bi pasti negdje između brade i ključne kosti, pružajući dovoljno prostora za eksperimentiranje s frizurom.

Prednosti dad boba su mnogobrojne. Ova frizura nudi dodatnu duljinu, što omogućuje veću svestranost i lakše stiliziranje. Manje je obvezujuća od kratkih frizura, ali i dalje pruža moderan i chic izgled. Ova lagana midi duljina omogućuje vam da se probudite s kosom spremnom za nošenje, što je idealno za sve one koji traže praktičnost i stil.

Dad bob je prikladan za različite prigode i lako se stilizira. Može se prilagoditi vašoj individualnoj teksturi kose, omogućujući minimalno oblikovanje ili sušenje na zraku. Ključno je pitati svog stilista za tupu podlogu kako biste postigli klasičan izgled, a dodavanje suptilnih, stupnjevitih slojeva može dodati volumen i teksturu tankoj kosi.

Mnogi se odlučuju za ležerniji i uživljeniji stil, s klasičnim bob trendom koji je prerastao 90-e i postaje jedan od najtraženijih stilova za proljeće. Dad bob zahtijeva manje truda, a super chic dužina vam omogućuje slobodu da zgrabite kopču za kosu za dane kada vam se ne da raditi frizura. 

Za ovaj minimalistički model haljina kažu da će biti hit ovoga ljeta, a trendseterice već je obožavaju
Zendaya oduševljava svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu, a evo njezinih najboljih izgleda do sada
U Šulekovoj traje prava proljetna čarolija: Pogledajte divne prizore iz najružičastije ulice u Zagrebu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".