Frizura kakvu nosi Sofia Richie najpopularniji je izbor za ovu jesen, a odlično pristaje baš svima

Polu-konjski rep posljednjih je mjeseci postao omiljeni izbor slavnih, a svi, od Sarah Jessice Parker do Rosie Huntington-Whiteley, nosili su iteracije tog izgleda
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih jesenskih frizura, ljepota polu-konjskog repa je u tome što je super svestran i tako savršen za svaku priliku. Sofia Richie Grainge posljednja je slavna osoba koja je svom stilu dala svoj pečat, noseći vlastitu verziju trenda za proslavu rođendana svog supruga Elliota Graingea.

Izgledajući uglađeno i sjajno, Sofijina plava kosa bila je podignuta u ulašteni polu-konjski rep, koji je imao razdjeljak na sredini i uredne valove kroz sredinu i vrhove. Sjajnu frizuru uparila je uz chic mini haljinu boje kestena.

Polu-konjski rep posljednjih je mjeseci postao omiljeni izbor slavnih, a svi, od Sarah Jessice Parker do Rosie Huntington-Whiteley, nosili su iteracije tog izgleda. Jednostavan za rekreaciju kod kuće, zadržava vašu kosu s lica, dok i dalje dopušta nešto dužine koja uokviruje lice, plus djeluje na svakoj teksturi kose. Nosite li ga s vrpcom ili jednostavnom kopčom, nećete pogriješiti.

Volimo otkačen stil Ide Prester: 'Privatno sam najčešće u čizmama, od glomaznih do kaubojskih!'
Poznati glumac Marko Braić otkrio nam je svoju beauty i lifestyle rutinu: 'Treniram da bih bio jak u glavi i u tijelu'
Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".