Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu

Popularna frizura iz 90-ih, tzv. '90's bouncy bob' frizura je za koju biste se trebali odlučiti ako tražite novu energiju tijekom promjena sezone.
Vidi originalni članak

Ljetni dani i toplinski val konačno su završili, a tamnija jutra i hrskavo lišće signaliziraju da je jesen sve bliže. Kao i recepti s bundevom i toplija odjeća, s novom sezonom dolazi i prilika da sredite svoju frizuru. 

Već smo pisali o glavnim jesenskim frizurama koje će biti veliki hit ove sezone, ali ako ste preplavljeni izborom i želite jednu jednostavnu frizuru za jesensku promjenu, imamo pravi izbor za vas. 

Popularna frizura iz 90-ih, tzv. '90's bouncy bob' frizura je za koju biste se trebali odlučiti ako tražite novu energiju tijekom promjena sezone. Odgovara svima, od onih s tankom i gustom kosom do onih s kovrčavom kosom. Izgleda voluminozno i chic, a uz nekoliko stilskih trikova, možete dobiti savršen izgled baš svaki dan.

Duljina može varirati, a možete je učiniti posebnom dodavanjem više slojeva ili neka bude tupa, ali čupava za tanju kosu. Možete upotrijebiti malo spreja za kosu kako biste je zgužvali i dodali teksturu ili upotrijebite okruglu četku za stvaranje volumena i sjaja. Sprej za suhu kosu ili šampon za suho pranje izvrsni su za ovaj rez, kao i malo kreme za definiranje vrhova i zaglađivanje.

U tijeku je Tjedan mode u Londonu, a brojni poznati oduševili su odvažnim kombinacijama
Kate Middleton odlično nosi i klasiku: Crno odijelo uparila je s elegantnim salonkama na blok petu
Financijska analitičarka ima savršen stajling za kraj ljeta: 'Rijetko nosim ravnu obuću, bolje se osjećam na visini'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".