Frizerka poznatih na primjeru tosta pokazala što se događa s kosom ako ne koristite sprej za zaštitu od topline

Ako kosu fenirate, peglate ili kovrčate, vrlo ju je važno zaštiti od topline kako je ne biste oštetili
Vidi originalni članak

Pegla za kosu, figaro ili četka za stiliziranje zaslužni su za savršenu frizuru, no s njima treba biti oprezan jer mogu ozbiljno oštetiti kosu, isušiti je te uzrokovati ispucale vrhove. Kako bi se barem malo umanjio štetan utjecaj takvih uređaja, u rutinu njege kose vrlo je bitno ubaciti proizvode koji je štite od topline.

Riječ je o sprejevima koji su zamišljeni kao "štit" između kose i iznimno visoke temperature uređaja za stiliziranje kose te osiguravaju da ne kosa ne bude jako oštećena nakon česte upotrebe. Ako mislite da ne funkcioniraju, pogledajte video koji je na društvenim mrežama objavila celebrity frizerka, Samantha Cusick. Ona je pokazala koliko su proizvodi za zaštitu kose od topline učinkoviti, i to na primjeru tosta.

Video je nazvala "Evo zašto biste trebali koristiti proizvode za zaštitu od topline u rutini njeze kose", a u njemu je postavila metalnu pločicu na tost, posprejala ga zaštitnim spejem i zatim stavila kruh u toster. Kad ga je izvadila iz tostera, pokazala je kako je dio koji je bio zaštićen sprejem ostao zaštićen, za razliku od dijela na kojem zaštitnog spreja nije bilo. 

Kako funkcioniraju sprejevi za zaštitu kose od topline, pogledajte u videu:

Stručnjaci iz popularnog zagrebačkog salona otkrivaju koje su trenutačno najtraženije frizure i boje kose
Stil divne studentice i modela jednostavno obožavamo: 'Uvijek nosim stroge muške linije, nikada romantično i cvjetno'
Ova ljepotica odlično nosi tenisice i torbu koje mnogi imaju na listi želja: 'Privatno nikad ne bih nosila uske traperice'
Ovo je trenutačno najprodavanija maskara na Amazonu: Košta tridesetak kuna, a stvara efekt umjetnih trepavica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".