Frizerka otkriva koja je trenutačno najtraženija frizura - pristaje svima i prikladna je za sve prilike!

Ana Kuštre iz salona "Do šminke i frizure za pol vure" otkriva koja je frizura trenutačno broj 1
Vidi originalni članak

Svake sezone oduševe nas neki novi trendovi, osobito kad je riječ o beauty svijetu i frizurama pa je teško odlučiti se samo za jednu frizuru koja će biti naša želja pri posjetu frizerskom salonu. Ako se i sami pitate koja je trenutačno najpopularnija frizura, rješenje smo pronašli kod modne savjetnice i urednice Dubravke Prpić Znaor, koja je na svojem portalu It Girl podijelila savjete Ane Kuštre iz frizerskog salona "Do šminke i frizure za pol vure". Prenosimo članak u cijelosti:

Valovita kosa ne izlazi iz mode već godinama. Lepršavi valovi zaludili su žene diljem svijeta, izrađuju se na peglu, figaro i na četku. Valovi izrađeni na četku posebna je tehnika izrade frizure. Drugačiji položaj četke i sasvim ne tipični pokreti ruku donose nam najdugotrajniju frizuru. U valovima smo otkrili frizuru koja pristaje baš svima i prikladna je za sve prilike.

FOTO: Instagram @lidijalesic FOTO: Instagram @nikaturkovic FOTO: Instagram @paolaalberdi FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @dorica505

Danas, kada pričamo o valovima, dijelimo ih na puno vrsta i oblika pa njima određujemo trendove. Oni mogu biti sasvim zaglađeni i uredni ili simbol razbarušene ljetne frizure.

Danas se nose valovi kojima radimo samo jedan lom četkom, kosa je ravna, glatka i bez volumena pa dobivamo zaglađenu dnevnu ili večernju frizuru.

Ovo je idealna frizura za bob i lob šišanja, a frizuru možete upotpuniti i velikim špangama koje su super nosive. Jedno je sigurno, tko proba valove, zaljubi se u svoju kosu i dugotrajnost frizure.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".