Frizeri kažu da je ovo nijansa za koju u ljetnim danima trebate znati: Lako ju je održavati i pristaje većini

Među prvima ju je na TikToku pokazala koloristica Chrissy Rasmussen, čija videa imaju desetke milijuna pregleda, a pratitelji su se brzo oduševili i novom trendi nijansom.
Vidi originalni članak

Već smo vidjeli najavu nekoliko velikih trendova za toplu sezonu, poput strawberry brinete i luksuzne plave, no prema mišljenju tiktokera, ovog ljeta morate znati samo za jednu nijansu - tzv. vanilla almond butter. Iako zvuči više kao nešto što bismo naručili za pojest, riječ je o nijansi koja nudi prekrasnu ravnotežu između cool i ledene plave te toplih, multidimenzionalnih tonova koji su savršeni za tople mjesece ispred nas. 

@hairby_chrissy #hairby_chrissy #habithairx #hairextensions #hairextensioneducation @matsallen1 #habitsalonaz ♬ as it was x cruel summer x deja vu - matty james

Među prvima ju je na TikToku pokazala koloristica Chrissy Rasmussen, čija videa imaju desetke milijuna pregleda, a pratitelji su se brzo oduševili i novom trendi nijansom. Kako joj i samo ime kaže, vanilla almond butter miks je nijansi vanilije, badema i maslaca, a kreira se tako da započinje s tamnim tonovima kod korijenu, a zatim se boja mijenja u mješavinu zlatnih, neutralnih te ledenih pramenova. Stručnjaci su za Beauty Crew rekli kako ovaj trend pristaje većini ljudi. Svijetli i duboki tonovi mogu se kombinirati kako bi se za svakog pronašla savršena ravnoteža, kažu stručnjaci, i pojašnjavaju da taman korijen kose, u kombinaciji sa svijetlim krajevima, "omekšavaju" cijeli dojam kojeg boja ostavlja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy)

Ako ste plavuša, ovakav će vam imidž biti lakše postići jer već imate svijetle nijanse u kosi. Samo biste je trebali još lagano dodati od sredine prema vrhovima kako bi se u kosi stvorila dubina i svi potrebni tonovi, od maslaca preko badema do vanilije.

Ako ste brineta, proces do savršene boje u kosi mogao bi potrajati jer se pramenovi stvaraju posvjetljivanjem, a zatim toniranjem kako bi se nove nijanse uskladile s podtonom lica. 

Prije odlaska u frizerski salon, najbolje je, kažu stručnjaci, ponijeti fotografije kao referencu kako biste lakše dočarali svoje želje. Što se tiče održavanja, ono je vrlo jednostavno kad je riječ o ovoj ljetnoj nijansi. Budući da je korijen tamniji, izrast će se puno teže vidjeti pa je ovakva nijansa idealan izbor ako u salon želite ići svakih tri do šest mjeseci, s povremenim osvježavanjem tonerom između bojanja, kažu stručnjaci. 

U nekoliko sekundi do volumena u kosi: Kažu da funkcionira čak i na jako tankoj kosi, trebate samo fen i češalj

Par u elegantnom izdanju kojem nećete pronaći manu: 'Nismo se dogovarali što obući, to je veseli proljetni štih'

Isprobajte bob koji se tako lako stilizira. Dovoljno ga je tek - osušiti na zraku!

Zara nudi pristupačnije varijante mirisa koji neodoljivo podsjećaju na legendarne parfeme

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".