Francuski kralj beauty proizvoda

More kozmetike danas vlada beauty svijetom, a svatko ima svojeg favorita. Jedan od naših je Yves Rocher koji sa svojim prirodnim sastojcima i povoljnim cijenama privlači svoje kupce da isprobaju neki novi proizvod.
Vidi originalni članak

Ova marka vlada u prijestolnici kozmetike još od 1959. godine kada je čovjek po imenu Yves Rocher odlučio napraviti proizvode za lice i tijelo na isključivo biljnoj bazi. Francuski biznismen živio je u maloj pokrajini Morbihan, gdje je pomagao svojoj majci voditi tekstilni obrt. Kada mu je seoski doktor otkrio recept za ljekovitu mast, mladi Rocher bacio se u izradu svoje verzije s aromom različitog cvijeća, a oglašavao se u francuskom časopisu Ici Paris gdje se mast mogla i naručiti. Ne moramo reći koliko je dobro posao išao kada je 1962. Rocher otvorio svoj prvi dućan. Kroz godine stvaranja nove kozmetike i poboljšavanja one stare ovaj Francuz nastojao je da se sve više važnosti pridonese biljkama i samom okolišu (u selu La Gacilly gdje je odrastao, na 44 hektara polja razvio je svoju biološku agrokulturu).  Njegova ideja da se prirodna kozmetika probi u današnji svijet rapidno se ostvarila, a svojoj klijenteli i nakon smrti 2009. godine, omogućio je da dobe ono najbolje od prirode.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".