Kontroverzna manikura vraća se na velika vrata, no neće se svima svidjeti

Popularan način ukrašavanja noktiju ponovno dolazi, a profinjeni nokti nikada nisu izgledali bolje
Vidi originalni članak

Ova manikura pojavila se još u tridesetim godinama prošlog stoljeća, ali iako je vrlo minimalistička, istovremeno je i moderna. Nije poznato je li izvorno nastala u Francuskoj, ali postoji urbana legenda kako je ovu manikuru izumio Max Factor za dame u Parizu koje su se voljele lijepo odjevati i to još davne 1930. godine.

Može se nositi na sve kombinacije, a izgleda lijepo na svim dužinama noktiju, dok je nose žene svih dobnih skupina. Svi znaju kako izgleda - neutralna boja nokta, dok se na vrhu nalazi bijela crta. 

Nekada je ta linija bila široka, a ostatak nokta ružičast. Čak i popularna manekenka Bella Hadid nije uspjela odoljeti ovom trendu.

Danas francuska manikura ima više načina nošenja i dolazi u više boja. Razigrana je i svaka izgleda vrlo zanimljivo. 

Sviđa li vam se povratak ovoga trenda?

Pogledajte koja tri proizvoda za ljeto savjetuje Nana Nadarević, beauty brend menadžerica:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".