Francuska manikura dobila je novi, šareni preokret idealan za ljetne dane

Trend šarenih francuskih savjeta nudi beskrajne mogućnosti prilagodbe i samoizražavanja. Od pastelnih nijansi do neonskih nijansi, pojedinci mogu odabrati boje koje odražavaju njihovo raspoloženje, stil ili čak odgovaraju njihovoj odjeći.
Vidi originalni članak

S ljetom u punom jeku, ljubitelji umjetnosti noktiju okreću se živopisnom i razigranom trendu za ukrašavanje vrhova prstiju: šarenim francuskim vrhovima. Odstupajući od tradicionalnih bijelih ili nude vrhova, ovaj novi stil manikure dodaje dašak kreativnosti i osobnosti klasičnom izgledu.

Francuska manikura odavno je glavna stvar u svijetu umjetnosti noktiju, poznata po svojoj bezvremenskoj eleganciji i svestranosti. Karakteristični dizajn ima blijedu osnovnu boju s oštrim bijelim vrhom, stvarajući čist i uglađen izgled. Međutim, ovog ljeta majstori noktiju i entuzijasti podižu francuski tip na nove visine uz niz odvažnih i svijetlih boja.

Trend šarenih francuskih savjeta nudi beskrajne mogućnosti prilagodbe i samoizražavanja. Od pastelnih nijansi do neonskih nijansi, pojedinci mogu odabrati boje koje odražavaju njihovo raspoloženje, stil ili čak odgovaraju njihovoj odjeći. Ovaj trend manikure obuhvaća duh ljeta, unoseći dozu zabave i razigranosti u svakodnevne lookove noktiju.

Jedna od ključnih prednosti ovog trenda je njegova svestranost. Bilo da se odlučite za suptilnu i nježnu kombinaciju boja ili idete u potpunosti s kontrastnim nijansama, šareni francuski vrhovi mogu se prilagoditi različitim prilikama. Savršen je izbor za one koji žele istaknuti svoje nokte, a da pritom ne nadjačaju njihov cjelokupni izgled.

Saloni za nokte i kozmetički saloni prihvaćaju ovaj trend, pokazujući svoju kreativnost putem Instagram objava i tutorijala. DIY entuzijasti također se uključuju, eksperimentiraju s različitim kombinacijama boja i tehnikama kako bi postigli željeni izgled. Trend je dobio značajnu privlačnost na platformama društvenih medija, s hashtagovima kao što su #ColorfulFrenchTips i #SummerManicure koji su prikupili tisuće postova širom svijeta.

Kao i kod svakog trenda noktiju, pravilna njega noktiju ključna je za održavanje zdravih i jakih noktiju. Davanje prioriteta zdravlju noktiju hidratacijom zanoktica, nanošenjem temeljnog sloja i korištenjem kvalitetnih proizvoda za nokte može spriječiti oštećenje i održati nokte u optimalnom stanju.

Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine
Voli second hand i buvljake te sjajno nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'
Sa samo par komada do stajlinga bez mane: Natikače poput njezinih hit se već godinama

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".