Frajeri na uljepšavanju: Poznati voditelj na nekirurškom liftingu lica

Jedan od poznatih domaćih frajera koji brine o svojem zdravlju je voditelj i lice s malih ekrana Davor Garić. Zakoračio je u peto desetljeće što znači da su i njemu sijede, bore i podočnjaci postali dio odraza u zrcalu.
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da su odlasci na kozmetičke tretmane s ciljem održavanja zdravlja kože lica, ali i estetike rezervirani samo za žene, opasno biste se prevarili. Specijalisti za antiage medicinu i stručnjaci iz svijeta neinvazivnih tretmana uljepšavanja lako će vam potvrditi da su muškarci sve češći gosti kozmetičkih salona kako bi ipak malo potpomogli onaj proces ''Što stariji, to bolji!''.

''Koža lica otkriva zaista mnogo! Često i ono što možda ne želimo da se vidi i zna, poput dubokih bora, crnih kolutova oko očiju, ožiljaka i ostalih nesavršenosti. Da vrijeme ipak možemo malo vratiti unatrag, barem kad su tragovi vremena na licu u pitanju, znaju i brojni frajeri koji su kožu lica odlučili pomladiti i osvježiti neinvazivnim tretmanima koji daju vrlo vidljive rezultate.'' – otkriva nam Ivana Škender, vlasnica Instituta ljepote Dharma i žena s 20 godina iskustva u svijetu ljepote i zdravlja.

Jedan od poznatih domaćih frajera koji brine o svojem zdravlju je voditelj i lice s malih ekrana Davor Garić. Zakoračio je u peto desetljeće što znači da su i njemu sijede, bore i podočnjaci postali dio odraza u zrcalu.

''Zapravo sam prilično sretan što mi je brada gotovo potpuno sijeda, još čekam da se i posljednje crne dlake u bradi zabijele. Tako da me sijeda brada veseli, no bore, podočnjaci, maleni ožiljci, pigmentacije i crvenilo kože mi se nimalo ne sviđaju!'' – bio je iskren Davor, mnogima poznat i kao Garinho, kako glasi njegov Instagram pseudonim.

S Davorom smo se zato uputili u Institut ljepote Dharma isprobati jedan od najsuvremenijih uređaja na tržištu koji garantira vidljive rezultate kada je pomlađivanje i uljepšavanje kože u pitanju – Med Visage. Med Visage je uređaj za nekirurški lifting lica, vrata i dekoltea, a kombinira čak dvije izrazito moćne tehnologije -  ultrazvučnu tehnologiju i radiofrekvenciju. Rezultat je dubinsko djelovanje na kožu. Ultrazvučna tehnologija ovog uređaja učinkovito smanjuje bore i opuštenost kože, a radiofrekvencija grije dermis i potkožno tkivo i time potiče proces proizvodnje kolagena koji koži daje učinak zatezanja i toliko željeni mladoliki izgled. Tretman zateže i pomlađuje kožu, stimulira proizvodnju kolagena, smanjuje podočnjake i podbradak te podiže očne kapke i već nakon prvog tretmana vidimo rezultate. Ukratko - izvodi takozvani nekirurški lifting lica, vrata i dekoltea. Nakon samo jednog tretmana uređajem Med Visage Davor je već vidio rezultate.

''Ja sam zaista jako zadovoljan. Koža lica je zategnutija, bore smanjene i čini mi se da je cijelo lice dobilo taj jedan glow efekt. Ovo je bio tek prvi tretman, a svakako ću nastaviti s kurom s obzirom na to da su još bolji rezultati nakon nekoliko tretmana.'' – otkrio nam je Davor.

Svi, i žene i muškarci, želimo izbrisati koju godinu s kože našeg lica, a uz vrhunske uređaje s neinvazivnim tehnologijama rezultati su zaista vidljivi. Čini se da je nesavršenostima kože lica odzvonilo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".