Flippy retro bob nova je inačica francuskog boba, a već je popularna među brojnim zvijezdama

Ova frizura kombinira klasičnu eleganciju s modernom dinamikom, čineći je popularnim odabirom među slavnima i svima koji cijene stil i individualnost.
Vidi originalni članak

Jesen je vrijeme promjena, a jedna od najpoželjnijih promjena koju možete napraviti jest promjena frizure. Ove jeseni, jedna frizura dominira modnim scenama i gradskim ulicama - flippy retro bob. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim, sofisticiranim izgledom ili želite nešto s više osobnosti, bob frizura može biti savršen odabir za svakoga.

Flippy retro bob, nova inačica klasičnog francuskog boba, trenutno je jedan od najpoželjnijih frizura među brojnim zvijezdama i modnim entuzijastima. Ova svježa interpretacija klasičnog stila donosi dozu retro šarma s modernim twistom. 

Flippy retro bob inspiriran je frizurama iz prošlog stoljeća, posebno onima popularnima tijekom 60-ih i 70-ih godina. Njegova jednostavna, ali šarmantna forma podsjeća na ikone poput Audrey Hepburn i Brigitte Bardot. Ključni element ove frizure su "flippy" krajevi koji se lagano zakrivljuju prema van. Ovi dinamični pokreti dodaju volumen i teksturu, stvarajući efekt koji podsjeća na lepršave valove.

Flippy retro bob može se prilagoditi različitim duljinama, od kraćih do srednjih varijacija, ovisno o vašim željama i obliku lica. To ga čini pristupačnim za različite stilove i osobne preferencije.

Mnoge poznate osobe odabrale su flippy retro bob kao svoju prepoznatljivu frizuru, a u posljednjoj Instagram objavi, pjevačica Lady Gaga oduševila je upravo ovom frizurom. Gagin bob izvedba je ultrapopularne frizure koju smo vidjeli kod Zendaye, Ice Spice, Florence Pugh i Vanesse Hudgens. Osim toga, poklapa se s "renesansnim bobom" koji je dominirao ove godine, čineći kratke, uglađene frizure novom cool frizurom.

Kako bi završila look, odjenula je bezvremensku malu crnu haljinu s upadljivim detaljima. Imala je dramatične kratke rukave koji su se spajali s njezinim visokim dekolteom koji je bio zaslijepljen srebrnim draguljima. 

Za igru ragbija, Kate Middleton bira sportsko izdanje u kakvom je još nismo vidjeli
Poznata glumica i frizer za slavne u Parizu zadivili u odgovarajućim crno-bijelim kombinacijama
Zgodna dama u efektnom stajlingu odlično kombinira eleganciju i ležernost, a cipele dodaju dozu chica
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".