'Flicky' bob frizura je inspirirana 90-ima, a odlična je za one koje žele promjenu bez drastičnog reza

Dobra vijest je da se frizura mnogo više odnosi na oblikovanje nego na šišanje, tako da možete odmah isprobati ovaj trend, a djeluje i na dužim duljinama
Vidi originalni članak

Zendaya je jedan od naših omiljenih poznatih zvijezda kada je riječ o promjeni frizure. Ponekad se pojavi s valovima i kovrčama do struka, zatim s zaglađenom midi kosom, a sada je upravo isprobala novi bob. Naravno, sam bob nije ništa novo, no Zendaya zna kako svakom looku dati svježi štih.

Naime, mlada djevojka ima iskustva, predstavila je bezbrojne bob izvedbe tijekom godina. poput glamuroznog boba i loba iz 90-ih. Stoga ne čudi da je na novoj fotografiji objavljenoj na Instagramu podarila još jedan retro izgled koji dugo nismo vidjeli: ‘flicky bob’.

U objavi je Zendayina kosa bila nježno podijeljena na sredini, dok su vrhovi, koji su završavali iznad njezinih ramena, padali prema van. Njezini korijeni izgledali su nježno zalizani, a look je završila s bijelom haljinom s otvorenim ramenima, drapiranom, izrezima koja je izgledala kao da je bila natopljena vodom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Ali ovo nije bio prvi put da se Zendaya odlučila za elegantnu bob frizuru. Prethodno je nosila dužu, nježniju verziju izgleda u kombinaciji s potpuno ružičastim odijelom na Valentino reviji prošlog ožujka.

Dobra vijest je da se frizura mnogo više odnosi na oblikovanje nego na šišanje, tako da možete odmah isprobati ovaj trend, a djeluje i na dužim duljinama. Da biste stvorili flicky bob, prvo biste trebali osušiti i izravnati opranu kosu. Zatim vrhove možete uvrnuti pomoću uvijača ili pegle. Obavezno prethodno upotrijebite toplinsku zaštitu kako ne biste opteretili vrhove i spriječili pucanje vrhova. I to je sve!

Sarajevo film festival dao nam je genijalne modne trenutke, a ovo su najbolje odjevene zvijezde do sad
Prošetala je jedan od onih stajlinga kojem nećete pronaći manu: Vječna crna pristaje joj odlično
Simpatičan trio sa špice uljepšat će vam dan super stajlinzima i prekrasnim osmijesima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".