Fen-frizura iz devedesetih sada dolazi u novom, još boljem izdanju i kombinira dva najveća ovogodišnja trenda u kosi

Isfenirani bob iz devedesetih kombinira dvije najtrendi frizure za 2022.: fen frizuru i klasičan bob.
Vidi originalni članak

Proljeće je u znaku promjena, noviteta u trendovima i osvježenja, kako u garderobi, tako i u beauty svijetu. Razmišljate li i sami o promjeni, možda frizure, imamo izvrstan prijedlog koji možete isprobati u novoj sezoni. Radi se o isfeniranom bobu, frizuri koja je obilježila devedesete godine prošlog stoljeća, a sad nam dolazi u još boljem, sofisticiranijem i elegantnijem izdanju. Baš ono što trebamo za toplu sezonu. 

Isfenirani bob iz devedesetih kombinira dvije najtrendi frizure za 2022.: fen frizuru i klasičan bob. Ujedinjuje ih, a rezultat je chic frizura koja je kao stvorena za glamurozne prigode, a izvrstan je odabir i za svaki dan. 

I dok su 2020. i 2021. bile u znaku messy kose, ležernih punđi i frizura koje izgledaju nonšalantno, u 2022. naglasak je stavljen na eleganciju i sjaj. S obzirom na to da je prošla godina bila u znaku boba, frizeri vjeruju da će se njegova dominacija nastaviti i tijekom cijele ove godine, a ako mu želite dodati dozu glamura, isprobajte isfenirani bob. 

Djevojka šampon za kosu ne koristi već dvije godine: Kaže da se riješila peruti i iritacije vlasišta

 

U prvi plan dolazi volumen pa je vrijeme da peglu za kosu zamijenite četkom s kojom ćete ga postići, piše Glamour. Prije nego kosu podijelite u nekoliko skupina za feniranje, po dužini i na vrhove nanesite ulje. Fenirajte pramen po pramen pomoću okrugle četke za volumen i sušila za kosu, a da biste postigli "prozračan" efekt, stilizirajte kosu u smjeru suprotnom od lica kako biste postigli dinamiku. 

Fen frizura je uvijek najbolja u salonu, no ranije smo pisali o nekoliko trikova s kojima genijalnu isfeniranu kosu možete postići i u kućnoj radinosti. Prema mišljenju stručnjaka za Glamour, najbolji je fen s barem 1800 vata i različitim postavkama topline i puhanja zraka. Za sušenje koristite srednju jačinu jer ćete tako uštedjeti mnogo vremena, a za stiliziranje kose najjaču snagu sušila. Imajte na umu kako je toplina ta koja je zaslužna za stiliziranje kose i pomaže postići željeni izgled. Iskoristite i funkciju puhanja hladnog zraka, što će kosi dati potreban sjaj. 

Kad su u pitanju alati, najbolji odabir je okrugla četka, a što je ona veća, to ćete kosu brže osušiti. Ne zaboravite i na kvalitetne proizvode jer će, u suprotnom, frizura brzo "splasnuti". Proizvodi za kosu igraju veliku ulogu u postizanju savršene isfenirane frizure pa ih nemojte preskakati. Posebno su bitni oni koji štite kosu od topline, a u rutinu možete ubaciti i kremu za stiliziranje, kao i sprej i mousse za volumen. 

Njezine nas odjevne kombinacije uvijek osvoje: 'Kaput je star pedesetak godina, svekrvin je'

I dan poslije priča se o vjenčanici Hane Huljić: Model "golih" ramena zaokružila je pomno odabranim detaljima

Ona modno nikad ne griješi: Mia i u dnevnom izdanju izgleda kao da je sišla s naslovnice magazina

Mala crna haljina Severinin je izbor za premijeru baleta: Decentan stajling poslužit će kao inspiracija za formalne prigode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".