Favorit: crveni ruž

Crveni ruž uvijek je aktualan, a vizažistica Sanja Agić odabrala je svojih pet favorita.
Vidi originalni članak

Sve više žena odlučuje se za crveni ruž, a tržište neprestano ide ukorak s potrebama moderne žene, tako da imamo izbor za sve ukuse. Znate li onu make-up poslovicu: Bež ruž nosim za sebe, a crveni za druge!

Kako ga odabrati?

Stojim pri tome da svakoj, ali baš svakoj ženi stoji crveni ruž, potrebno je samo pronaći pravu nijansu crvene (bordo, crvena s podtonom narančaste, crvena s pod- tonom ružičaste, krvavo crvena itd.), a kad to pronađemo, onda još ostaje procijeniti hoće li ta nijansa bolje pristajati kao mat ili sjajna.

Da bih vam pomogla pri izboru, odabrala sam svojih top pet crvenih ruževa.

JARKO CRVENA

Diorific “Dolce Vita”, 287 kn, Dior (Müller)

CRVENA ZA SVAKI DAN

Rouge Ecstasy “400”, 270 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

VATRENO CRVENA

Rouge Allure “Coromandel 98”, 270 kn, Chanel (Martimex)

VIBRANTNO CRVENA

Lip Color “Lady Ruba”, 226 kn, Bobbi Brown (Douglas)

CRVENA ZA SVA VREMENA

Očekivali ste Ruby Woo? Ipak biram M•A•C-ov Russian Red kao jednu od najboljih crvenih nijansi na tržištu! Lipstick “Russian Red”, 151,90 kn, M•A•C (M•A•C)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".