Umjetne pjegice: Za ovim najslađim make up trendom svi su poludjeli

Trend u šminkanju s kojim ćete izgledati i mlađe i slađe
Vidi originalni članak

Nakon iscrtavanja obrva, kontura i usana, pojavilo se i iscrtavanje pjegica, a taj je trend već neko vrijeme predmet obožavanja svih makeup stručnjaka.

 Nekada su djevojke imale kompleks od malih smeđih točkica koje su ukrašavale njihovo lice, a sada, kada je sve više aktualan prirodan izgled i neutralna šminka, vizažisti su osmislili tzv. 'faux freckles', odnosno lažne pjegice. Prvotno su bile namijenjene modnim pistama, ali trend se vrlo brzo proširio na sve ljubiteljice make up noviteta, kao i na hollywoodske dame poput Lucy Boynton i Belle Hadid

Neke su djevojke blagoslovljene tim malim slatkim mrljicama, nekima izbiju nakon izlaganja suncu, a neki ih jednostavno moraju iscrtavati. Ako ste se prepoznali u trećoj kategoriji, ništa se ne brinite! Pjegice je vrlo lako iscrtati. Sve što vam treba je dobro zašiljena smeđa olovka za oči koju jednostavno aplicirate na mjesta na koja želite. Osim olovke, toj svrsi mogu poslužiti i olovka za obrve ili tuš za oči. Najbitnije je da se samo da se što dulje zadržavaju na koži. 

Popularizacijom ovog trenda, na Instagramu su se pojavili još neki inovativni načini na koji možete postići ovaj simpatični look.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".