Evolucija stila Zoe Kravitz

Glumica i pjevačica u usponu Zoe Kravitz niže poslovne uspjehe, a ako je suditi prema njezinu instinktu za stil, na dobrom je putu da je spominju kao ikonu. Uz takve neodoljive gene, kako i ne bi?
Vidi originalni članak

MUST HAVE

NJEGA KOŽE

Koristi se kremama koje dermatolog radi posebno za nju, kremom Dr. Hauschka za ispod očiju i balzamom za usne te vodicama kojima hidratizira kožu tijekom dana. Ipak, kokosovo ulje je njezin najdraži izbor kad je riječ o njezi kože i kose.

 TONIRANA KREMA ZA LICE Za sjajnu i njegovanu kožu (Tinted Moisturizer SPF 20, 34 funte Laura Mercier (www.johnlewis.com))

MAKE-UP


Ne voli se redovito šminkati pa za svaki dan preferira ton- irane kreme sa SPF zaštitom i sjajnim česticama. Fan je kremastih rumenila, oči izvlači crnim tušem, a na usnama voli kombinirati dvi- je nijanse crvenog ruža. Puder nanosi samo kad mora, a vodootporne maskare, kaže, zaista ne voli.

RUŽ ZA USNE (All In One ”Bite my lip” 44,90 kn, Manhattan (DM))

MIRIS

Zoe obožava ulja koja miješa ovisno o raspoloženju. Često bira vaniliju, mošus i sandal- ovinu, no nerijetko posegne i za kolonjskom vodicom Toma Forda “Tobacco Vanille”.

 TOM FORD (Tobacco Vanille, 50 ml, 145 funti Tom Ford (www.houseoffraser.co.uk)

RUTINA FITNESSA

Veliki je fan zdrave prehrane, a najčešće vježba kod kuće uz videovježbe “Ballet Beauti- ful”. Za ljetnih mjeseci često trči parkom.

2012.

Coolerski stil Zoe naglašava pletenim kapama i razba- rušenom, sjajnom kosom uz prirodan i vrlo nenametljiv make-up.

2013.

Istanjene šiške dobro su  joj stajale, a ženstvenost
je naglašavala šljokičavim make-upom i blago ružičastim usnama.

2014.

Najviše je volimo u grunge/ rock glamuroznoj fazi koja je vidljiva i na crvenim tepisima. Sjajna koža, crvene usne i tamne oči su fantastične!

2015.

Duge pletenice postale su njezin zaštitni znak, a kada ih kombinira uz vrlo mat look s crvenim usnama i septum naušnicom, izgleda savršeno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".