Evolucija stila Rite Ore

Britanska pjevačica albanskih korijena ima look moderne Marilyn Monroe, no u edgy varijanti. Beauty izbore Rite Ore nije teško voljeti!
Vidi originalni članak

MALE BEAUTY TAJNE

KOŽA - Svakodnevno čisti lice i nanosi tonik, a zatim i dvije hidratantne kreme jer ima vrlo suhu kožu. Na prištić katkada stavi pastu za zube da ga osuši, što ju je baka naučila kada je bila mala. Tijekom dana voli nositi i šljokičastu kremu u boji.

KOSA - Fan je savršene platinastoplave kose koju voli u svim dužinama i frizurama, iako je pokatkad oboji i u pastelne nijanse poput ružičaste i ljubičaste. Kosu njeguje maskama, a voli brendove Kerastase, Shu Uemura i Oribe.

MAKE-UP - Otvoreno priznaje da se obožava pretjerano našminkati. Najčešće bira crveni mat ruž, umjetne trepavice, highlighter, obožava bijeli lak za nokte jer smatra da odgovara na sve i zna sama izvrsno počupati obrve.

FITNESS - Ne voli raditi kardio vježbe, no često vježba, i to popularni “barrecore” i “soulcycle” uz jogu.

Također, donosimo vam kako se stil ove mlade pjevačice mijenjao od 2012. godine, pa sve do sada. 

2012. 

Na početku karijere Rita je nosila guste plave tamne jake obrve, crveni ruž i vrlo tamne oči. Već tada nam je dala do znanja kako obožava Marilyn!

2013. 

Kosu je posvijetlila i počela se poigravati laganim valovima i asimetrijom. Primjećujemo i rjeđe korištenje crnog “tuša” te jednostavnije našminkane oči.

2014. 

Pojavila se s ružičastom kosom, ali i u sasvim bijeloj boji. Ipak, najčešće je bila platinasta, s crvenim usnama i mnogo trepavica ili smokey eye i nude lips šminkom.

2015. 

U posljednje vrijeme Rita nosi kratku, razbarušenu i vrlo svijetlu plavu kosu, a make-up je prirodniji i u tonovima ružičaste i boje kože.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".