Evolucija stila Rihanne

Ako je netko pravi beauty kameleon, to je svakako Rihanna! Uz eksperimentiranje s frizurama, koje joj uvijek fantastično stoje, isprobava i najluđe beauty lookove i potiče nas da se i sami ohrabrimo.
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Rihanna priznaje kako katkada pretjera u partijanju, a kožu onda spašava s mnogo vode. Obožava Creme de la Mer – kremu za lice, a kada je na godišnjem odmoru upotrebljava RéVive Intensité Crème Lustre Day SPF 30, uz koju na područje oko očiju stavlja dodatnu zaštitu jer mrzi kada joj taj dio kože potamni.

KOSA

Priča se kako ima osobnog frizera kojega plaća svakodnevno za mijenjanje frizura tijekom dana. Kosu smatra svojim najboljim adutom i zato joj uvijek mora biti savršena, a eksperimentiranja se ne boji!

MAKE-UP

Voli make-up, iako je uvijek šminkaju profesionalci. Za dnevne prilike pomiješa malo pudera s kremom za lice, nanese maskaru i ruž i uredi obrve.  Priznaje da joj je ruž najdraži proizvod jer s njim uvijek djeluje kao da je potpuno našminkana. 

FITNESS

Trudi se svakodnevno vježbati po pola sata i to vježbe snage i kardio-trening. Vježbe pojača za vrijeme turneje. Trudi se jesti što zdravije, iako se ne suspreže kad uistinu želi nešto pojesti ili popiti.

2012.

Plavu kosu nosila je u nekoliko navrata, no jedno od zapamćenijih izdanja svakako je ono s naglašenim izrastom. Iako joj dobro stoji, možemo reći da je imala i boljih izdanja!

2013.

Te godine imala je izraženu fazu pixie frizure koju je nosila na nekoliko dodjela. Nosila ju je isključivo s dramatičnim ili vrlo prirodnim make-upom, a izgledala je zaista dobro.

2014.

Niski zalizani rep na stranu uz vrlo zavodljiv make-up jedno je od njezinih najboljih izdanja 2014. Iako, priznajemo, te je godine imala mnoštvo fantastičnih izdanja.

2015.

Prošle godine okrenula se više prirodnom i prozračnom make- upu i prirodnijim tonovima kose, najčešće s kovrčama. Volimo je i kada je jednostavna...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".