Evolucija stila Lady Gage

Lady Gaga često se poigrava standardima ljepote izazivajući nas ultra šarenim ili pak vrlo sirovim make-up lookovima. Ipak, moramo priznati da obožavamo njezino savršeno mačkasto oko!
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Gaga kaže da za lijepu kožu lica može zahvaliti genima, jer se o njoj ne brine najbolje. Često ide u krevet sa šminkom, no kada je odluči skinuti, radi to sapunom od slonovače. Ipak, luda je za kremama za lice s visokim SPF-om, koje nosi posvuda. Mladolik izgled održava i lijepljenjem lica trakama, kojima povlači kožu s jagodica i vrata unatrag – iako to nije najzdravija opcija!

KOSA

Prirodno ima smeđu kosu, a toliko ju je bojila u plavu da joj sada od oštećenosti jako ispada. No, nema problema, Gaga obožava nositi raznovrsne perike!

MAKE-UP

Nema make-up looka koji Lady Gaga nije isprobala! U posljednje vrijeme prilično je konzervativna, pa je ono čega se pridržava crni tuš, umjetne trepavice i crveni ruž. Klasika je klasika. 

FITNESS

Vježba pet puta tjedno barem 25 minuta po specifično zadanom treningu, jede po “5 Factor” dijeti te se bavi jogom kada stigne.

2012.

Već s prvim pojavljivanjem zaludila je svijet tzv. Louis Vuitton smeđom bojom kose koju je tako dobro nosila – iako prilično kratak period! Make-up tada je bio ženstven.

2013.

Jedan od zapamćenijih lookova bio je njezin alter ego, sirena Yüyi. Karakteristična je po čistom licu i dugim dreadlocksima. Drugi alter ego je muškarac, Jo Calderone, koji je također vrlo zanimljivi look.

2014.

ARTPOP fazu pratilo je nekoliko zgodnih lookova, među kojima se pronašla i stilizirana “Venera”, koju je izvodila ljupkim make-up lookom i velikim perikama različitih boja.

2015.

Ove godine pamtimo najmanje transformacija Lady Gage, ali zato je imala mnoštvo predivnih make-up lookova u maniri staroga Hollywooda, uz jednako ženstvene frizure.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".