Evolucija stila Kylie Jenner

O transformacijama Kylie Jenner mediji pričaju već nekoliko godina, a nama je itekako interesantno pratiti kako odvažno mijenja frizure i make-up koji je zaista sve više neodoljiv – a sada prodaje i ruževe!
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Kylie ima suhu i osjetljivu kožu pa pomno bira što na nju nanosi. Koristi se proizvodima za čišćenje lica svoje dermatologinje Christie Kidd, a iz kuće ne izlazi bez kreme sa SPF-om brenda TiZO3. Prije šminkanja kremu za lice nanosi Artist Brush Oval kistom jer vjeruje da tako najbolje nahrani kožu.

KOSA

Kosu je jako oštetila bojenjem u tirkiznu boju pa često nosi perike. Prošle godine je promijenila više od 40 frizura (i mnogo boja kose). Kosu pere svaki drugi dan i o njoj se brine tim stručnjaka.

MAKE-UP

Iako se i sama zna super našminkati, za evente je šminka Instagram celebrity i vizažistica koja stoji iza imena “Styled by Hrush”. Na očima voli prozračnu šminku uz dugačke, čupave trepavice, a usne naglašava nijansama ružičaste, nude i sivo-ljubičaste. Lice joj je uvijek konturirano.

FITNESS

Hrani se prema savjetima nutricionistice, trudi se jesti vrlo zdravo, a najčešće vježba uz privatnog trenera sa sestrom Kourtney.

2012.

Kylie je vrlo rano otkrila make-up, a poigravati se njime počinje 2012. No s frizurama ostaje rezervirana – drži se balerina punđe ili kovrči.

2013.

Deblje obrve i drukčiji način šminkanja očiju sasvim mijenjaju njezin izgled, kao i sad već poznato precrtavanje usnica. Kosu je obojila u crnu.

2014.

Već je i 2014. bila u znaku Kylie i njezina tirkiznog ombrea kojim je zarazila svijet. Te godine povećala je i usnice, a kao i danas, najradije ih boji u nude i ružičaste nijanse.

2015.

Osim što je izmijenila više od 40 frizura, izdala je i svoju liniju tekućih ruževa koji su planuli u 36 sekundi! Ove godine često je nosila i tamne usne.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".