Evolucija stila Kim Kardashian

Kraljica je contouringa Kim Kardashian! A dok žene diljem svijeta uzdišu nad radom njezina vizažista Marija Dedivanovica, jedino što možemo jest otkriti vam njezine beauty tajne! Koliko to Kim dopušta...
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Kim ima osjetljivu kožu pa se koristi gustim hidratantnim kremama, a uz njih i fluidima sa SPF-om 50 jer zaštitu od sunca smatra najvažnijom. Bio-Oilom sprečava nastajanje strija i bora oko očiju, a većina proizvoda za njegu koje upotrebljava miriše na ružu – što obožava.

KOSA

Nije pretjerano sklona eksperimentiranju, no vidjeli smo je u nekoliko tonova plave i smeđe. Kosu pere nakon tri do pet dana. Prvi dan nosi fen-frizuru, drugi dan nemarnu ravnu frizuru ili kovrče, treći dan zaliže kosu ili je ostavi vrlo ravnom jer kaže kako je za to poželjno malo masnoće u kosi, četvrti dan zalizani rep, a peti je pere!

MAKE-UP

Poznata je kao kraljica konturiranja, a šminkaju je naizmjenično tri vizažista od kojih svaki ima svoj tip – prirodno, glam i nešto između. Voli se šminkati i sama, obavezno upotrebljava mat bronzer i maskaru, ali i umjetne trepavice.

FITNESS

S novom Atkinsovom dijetom brzo je smršavjela nakon poroda, a hrani se prema nutricionističkom planu. Pritom nosi i korzete, tzv. waist-training, da bi suzila struk.

2012.

U razdoblju dok je bila s Kanye Westom, Kim je imala dugu tamnosmeđu kosu i voljela prenaglašeni make-up, najčešće s ružičastim nude usnama, i jaki smokey eyes.

2013.

Nakon što je postala topla plavuša oduševila je mnoge! No ubrzo se vratila crnoj i smeđoj boji. Make-up sada postaje mekši i prirodniji, no i dalje rado naglašava usne i oči.

2014.

Njezini make-up lookovi počinju biti karakteristično nude, najčešće s glossy usnama i sivim ili zemljanim tonovima na očima, za čim su djevojke poludjele!

2015.

Iznenadila je platinastim lobom na pariškom tjednu mode, no njemu se nije vraćala jer joj je jako oštetio kosu. Ipak, kombinacija ove frizure i njezine “nude” šminke bio je pun pogodak!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".