Evolucija stila Chrissy Teigen

Bilo da radi kao model ili kuha, Chrissy Teigen urnebesna je fashionistica koju obožavamo pratiti. Otvoreno pokazuje da nije savršena, no daje i dobre beauty savjete zbog čega je doista dobar uzor.
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Chrissy ima vrlo suhu kožu lica, no trudi se održavati je lijepom i sjajnom. 

Dnevno upotrebljava čak osam različitih krema, seruma i gelova za lice. Izbjegava kozmetičke tretmane jer je primijetila da joj dodatno isušuju lice, a priznaje da je “luđakinja” kada je njezina koža u pitanju!

KOSA

Kosa joj je prirodno blago valovita, no često je nosi nakovrčanu, ravnu i u punđi.

S bojom ne eksperimentira previše; nakon tamnosmeđe prešla je na svjetlosmeđu s plavim pramenovima koji joj odlično stoje.

MAKE-UP

Za sva javna pojavljivanja izvrsno je našminkana, no ne šminka se svaki dan.

Voli naglasiti trepavice, obraze i staviti ruž, dok od pudera preferira onaj u spreju brenda Dior.

FITNESS

Veliki je gurman (izdaje kuharicu!) i ne odriče se hrane iako najčešće jede vrlo zdravo te vrlo malo ugljikohidrata. Rado vježba u grupi jer ima natjecateljski duh, no nastoji pritom ne pretjerivati

2012.

Tamnosmeđa kosa i minimalistički beauty look bili su okosnica 2012.

Nažalost, ni ova frizura ni make-up nisu naglašavali njezinu prirodnu egzotičnu ljepotu.

2013.

Nešto je posvijetlila kosu i počela se više šminkati tijekom 2013. Sve češće izmjenjuje različiti smokey eye i poigrava se frizurama za posebne prilike.

2014.

Chrissy postaje još jedna žena koju pratimo zbog beautyja. Osunčani pramenovi otvorili su joj lice, a jarke boje na usnama razigrale cool modne lookove.

2015.

Njezini make-up lookovi postaju sve odvažniji iako naglasak ostaje na savršenoj, sjajnoj koži.

Kosu je dodatno posvijetlila i stvorila frizuru koju žele baš svi!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".