Evolucija stila Care Delevingne

Osvježavajuće je koliko je poznata manekenka i glumica Cara Delevingne opuštena u vezi s izgledom – u svim poslovnim prigodama vrsno nosi seksepilan make-up, no privatno se ne šminka!
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

U prošlosti Cara je imala velikih problema s kožom zbog čega su je zvali “pizzaface”, no problem je riješio dermatolog i danas izjavljuje kako o koži ne brine posebno već je pere samo sapunom i vodom. Jedini su proizvodi koje oduvijek upotrebljava Niveina “plava” krema i Carmexov balzam za usne.

KOSA

Uvijek je vidimo s puštenom, blago valovitom, dugom kosom, koja katkada blista u tonovima boje meda. Upravo joj taj nemaran izgled najbolje stoji i njezin je svojevrstan zaštitni znak. Treba li kosu podići, najprije će odabrati verziju elegantne punđice.

MAKE-UP

Cara privatno ne nosi make-up no, ako baš mora, stavit će maskaru, urediti obrve i možda posegnuti za ružem. Za svečane prilike najčešće će se odlučiti na smokey eye, no u zadnje vrijeme iznenađivala je i čistim lookom s jarkim usnama!

FITNESS

Često izlazi i ne misli pretjerano o “kilama”, no zapravo voli vježbati, i to yogu i boks koji je smiruju.

2012.

Njezine obrve pokrenule su pravu malu beauty revoluciju, a ovaj make-up fantastično ih naglašava.  Izvučene oči i nude usne česta su joj kombinacija, kao i ležerno opuštena kosa.

2013.

Ove godine kosu je zagrijala tonovima meda, no frizuru nije drastično promijenila. Najčešće nosi smokey eye zemljanih tonova, pa joj ove nijanse plave osvježavaju izgled.

2014.

Ovo je njezin najtipičniji look – decentan smokey, neutralne usne i jake obrve. Uz njih svakako ide i “tek sam se probudila” frizura s nonšalantnim valovima.

2015.

Odlasci na promocije filma zaigrali su njezin izgled. Izmijenila je nekoliko frizura, kao i make-up lookova: neutralni smokey, jake usne i boje na kapcima. Moramo priznati da joj baš sve dobro stoji!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".