Evolucija stila Beyonce

Queen B apsolutno je “pobijedila” svojim novim modnim i beauty izborima u art filmu za album “Lemonade”, a nakon high fashion pristupa make upu na Met Gali, krajnje je vrijeme da pričamo i o njoj!
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Tip je koji nikad ne ide u krevet sa šminkom već s vrlo masnom kremom za lice. Anti-age kremu nanosi i na vrat i na dekolte, a lice nerijetko maže kremom za okoloočno područje. Naglašava i važnost SPF-a.

KOSA

Od malena eksperimentira s kosom jer joj je mama bila frizerka. Ipak, već se godinama zadržava na tonovima plave u kosi, a tek katkada dužinu skrati do vrata. Mijenjanju tipova frizura je sklona, no rijetko kad su edgy.

MAKE-UP

Voli se poigravati zemljanim tonovima na licu, nerijetko nosi ružičasti ruž, no češće bira nude nijanse. Voli prirodan sjaj kože, kao i ženstvene make-up lookove s dozom seksepila. Gotovo u svim javnim prilikama šminka je Sir John, no kaže da se voli igrati make-upom! 

FITNESS

Slijedi dijetalni plan, no tjedno ima i jedan cheat day. Za vrijeme turneje manje vježba jer na pozornici svakodnevno izgubi mnogo kalorija. Inače, bavi se kardio treningom i vježbama snage, kojima želi tek učvrstiti tijelo, a ne smršavjeti ili izgraditi mišiće.

2012.

U neformalnim prilikama često je vidimo s minimalističkim, no ženstvenim make- upom, kakvoga je rado nosila uz šiške i ravnu kosu u 2012. godini.

2013.

Za vrijeme “visual” albuma, češće smo je vidjeli s asimetričnim, raščupanim bobom, onim što je ustvari sada veliki trend. Često je nosila i nemaran make-up koji je savršeno upotpunio look.

2014.

Beyonce je najpoznatija po svojim voluminoznim “diva” valovima koje rado nosi u svim prilikama. Uz njezinu osobnost savršeno odgovaraju, kao i ružičaste usne i decentne oči!

2015.

Ova godina bila je u znaku visoka repa s Met Gale, koji je nosila u više prilika. S make- upom toliko ne eksperimentira, već uživa na relaciji nude – zemljani tonovi – ružičasto.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".