Evolucija stila Angeline Jolie

Bilo da je najveća buntovnica ili najelegantnija dama, Angelina Jolie ima prirodnu ljepotu koja očarava i ne ponavlja se. Srećom, njezine beauty i fitness navike danas su jako zdrave!
Vidi originalni članak

MUST HAVE

KOŽA

Angelina je poznata po svojoj sjajnoj koži, čiju ljepotu održava zdravom prehranom, ali i ulaganjem u skupe kreme, poput one s kavijarom od La Prairie, čijih 100 ml stoji više od 700 dolara! S druge strane, pobornik je visokog SPF-a i mikrodermoabrazije.

KOSA

Uvjerili smo se da joj stoje baš sve boje kose, no privatno najradije varira od tamnosmeđe do svijetlosmeđe boje. Kosu održava dugom, sjajnom i lagano, naizgled prirodno, valovitom.

MAKE-UP

Šminku ne voli i ne nosi je na dnevnoj bazi, samo po potrebi stavi lagani puder, korektor, kremu u boji i matirajući puder. Najdraži look joj je smokey eye, a od djetinjstva voli “muške” parfeme, primjerice Herrera Men ili Bvlgari Black te Love In White od Creeda.

FITNESS

Dosta vježba (yoga, pilates, kickboxing), pije puno vode i sojina mlijeka, jede puno povrća, juhe, ribe kuhane na pari uz unos vrlo malo ugljikohidrata.

2012.

Angelina se voli poigravati glamurom starog Hollywooda, no njezina ljubav prema sjajnoj  koži upadala je u oči tijekom cijele 2012.!

2013.

Najneobičnije nam djeluje kad je čedno odjevena i našminkana, a Angie ovakav look bira za vrlo službene prilike i izgleda iznimno lijepo.

2014.

Vrlo prirodan look s nude usnama njezin je najdraži odabir za ležerne evente. Kosa joj je uvijek dobro isfenirana, a tijekom 2014. nosila je toplu čokoladnu nijansu.

2015.

Hladnije smeđe nijanse izvrsno joj stoje, kao i mnogo umjetnih trepavica, svježe lice i napadni smokey eye, koji najradije bira za svečane prilike. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".