Estee Lauder kompanija preuzela Too Faced kozmetiku

Estée Lauder kompanija preuzela je brend Too Faced te time pojačala svoj moćni portfelj kozmetike za jedan od najbrže rastućih make up brendova današnjice.
Vidi originalni članak

Osim po vrhunskoj kvaliteti, brend Too Faced svakako je poznat i po svojem originalnom pakiranju, a to je bila savršena kombinacija kojom su bile zaluđene beauty ljubiteljice diljem svijeta. Također, svoju su popularnost stekli i time što njihova kozmetika nije testirana na životinjama. Ljubiteljice Too Faced kozmezike nisu baš oduševljene jer brend Estée Lauder nije poznat po tome da proizvode ne testira na životinja.

Međutim, iz Too Faced brenda poručili su da im je drago što udružuju snage jer će im to omogućiti brz i dinamičan rast, kao i gradnju brenda na već poznatim postulatima. Također, uznemirenim fanovima na društvenim mrežama poručili su kako će i dalje njegovati svoju tradiciju ne testiranja proizvoda na životinjama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".