Estee Lauder i Joan Smalls imaju pravu poslasticu

Nakon što je poznati brend Estee Lauder nedavno predstavio suradnju sa Kendall Jenner, još je jedna uzbudljiva suradnja na vidiku. I ovoga puta radi se o poznatoj manekeni...
Vidi originalni članak

Joan Smalls prelijepa je 27-ogodišnja manekenka rodom iz Puerto Rica. Već je godinama u samom vrhu modnog svijeta no ovoga puta u kampanji neće sudjelovati samo kao zaštitno lice, već je imala priliku stvoriti 12 potpuno novih mat ruževa. 

Joan je otkrila kako je ideju za prvu nijansu dobila pripremajući se za ovogodišnji Met Gala bal. Znala je kako je njezina haljina prekrasna ali jednostavna kreacija Vere Wang i, kako sama kaže, osjećala je da nešto nedostaje. Upravo ta nijansa pod imenom "Commanding" predstavila je cijeloukupnu kolekciju.

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".