Emily Ratajkowski dlakavih pazuha poručuje: "Dame, radite što želite"

Američka glumica i model Emily Ratajkowski napisala je snažnu poruku u popularnom magazinu, a nisu svi zadovoljni njezinim novim izgledom
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme sve se više mogu vidjeti dlakavi pazusi kod mnogih ljepotica, a trendu se priključila i Emily Ratajkowski.

Za rujansko izdanje popularnog magazina Harper's Bazaar napisala je tekst o tome kako bi žene trebale biti što god žele.

"Dajte ženama priliku da rade što god žele i da budu što žele", napisala je u opisu ispod fotografije na Instagram profilu, dok je nadodala: "Pisala sam o važnosti prava žena da biraju. (kako da se odjenu, što da objave i da sama odluči hoće li se obrijati ili ne), bez obzira na to što drugi kažu kako bi se trebala ponašati. Dame, radite što želite, što god to bilo."

Neki se ljudi nisu složili s njezinim stavom pa su ju odlučiti prestati pratiti, a neki misle da dlake nisu prave i da su korištene samo za potrebe snimanja.

Podsjetimo kada ju je Goran Čižmešija fotografirao u Parizu: 

Pogledajte kako kupovati na sniženjima: 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".